Search

Presentació dels resultats del projecte ACCUA a la conca de la Tordera

ACCUA
ACCUA

ACCUA (Adaptacions al Canvi Climàtic en l’Ús de l’Aigua) és un projecte de tres anys de durada finançat per L’Obra Social de Catalunya Caixa i coordinat pel Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) que compta amb la participació d’altres centres.

Ara us convidem a la presentació de resultats per la conca de la Tordera de l’estudi ACCUA, en el què el CREAF durant 3 anys ha investigat les adaptacions al Canvi Climàtic en l’ús de l’Aigua

ACCUA (Adaptacions al Canvi Climàtic en l'Ús de l'Aigua)
ACCUA (Adaptacions al Canvi Climàtic en l'Ús de l'Aigua)

Hi intervindran el doctor en Geografia Física i investigador de l’Observatori de la Tordera, Sr.Carles Barriocanal, el doctor del Departament de Ciències Ambientals de la Universitat de Girona, Sr. Josep Mas, el director de l’Àrea de Territori i Medi Ambient de l’Obra Social de CatalunyaCaixa, Sr. Miquel Rafa, i els coordinadors del projecte ACCUA i investigadors del CREAF, Sr. Eduard Pla i Sra. Diana Pasqual.

ACCUA
El projecte pretén establir nous escenaris de futur i també realitzar un conjunt de recomanacions sobre usos futurs optimitzats dels recursos d’aigua.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Mortalitat de roures causada per l’onada de calor de 2003 al centre de França. Autor: Francisco Lloret
Notícies
Francisco Lloret

Un passeig per la resiliència

En ecologia, el concepte de resiliència s’utilitza sovint per analitzar com es recupera un ecosistema afectat per una pertorbació, com ara un incendi. Aquesta idea aparentment senzilla comporta importants dificultats a l’hora de ser analitzada.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia