Consulta el PROGRAMA de l’Acte institucional de celebració dels 25 anys del CREAF

21 d'octubre 2013

L’acte de celebració del vint-i-cinquè aniversari del CREAF tindrà lloc el proper 25 d’octubre a l’Institut d’Estudis Catalans.

Vista del pati de la seu de l'IEC

Vista del pati de la seu de l’IEC

 

L’acte es durà a terme durant el matí, comptarà amb la conferència “Ecologia: una ciència universal?” a càrrec de Carles Gràcia, professor de la Universitat de Barcelona i investigador del CREAF

Consulta el PROGRAMA definitiu

DATA

25 d’octubre

LLOC

Seu de l’Institut d’Estudis Catalans (Carrer del Carme 47, E-08001 Barcelona) L’entrada serà lliure. Es prega assistència abans del 23 d’octubre a: a.ramon@creaf.uab.cat

, ,

El CREAF és un centre de recerca que genera coneixements i solucions innovadores en ecologia terrestre per ajudar a la societat a mitigar els efectes del Canvi Global, a crear plans d'adaptació i a augmentar la capacitat de resiliència dels ecosistemes naturals.
Articles relacionats
Aprèn a identificar papallones, sempre que vulguis a YouTube!
5 de maig 2020Pau Guzmán
Incidència del canvi climàtic a l’agricultura de la conca de la Muga
18 de juny 2014CREAF
,
Ramon Margalef Summer Colloquia “What Ecology can learn from natural and human-induced disturbances – A cross-system view”
8 de juny 2014CREAF
5th International Conference on Mediterranean Pines (MEDPINE 5)
7 de juny 2014CREAF
Presentació Tesis Doctoral “Contribucions a l’anàlisi automàtica de grans volums de dades en el context de la Ciència de la Informació Geogràfica”
30 de maig 2014CREAF

Follow CREAF on: