,

El MEDACC a la Jornada sobre les relacions agricultura-canvi climàtic, causa i efecte

19 de novembre 2013

El CREAF presentarà el MEDACC a la jornada sobre Canvi Climàtic i Agricultura que ha organitzat l’IRTA.

MEDACC

MEDACC

El 13 de desembre tindrà lloc, al Centre IRTA de Torre Marimon de Caldes de Montbui (Barcelona), la jornada tècnica sobre les relacions agricultura-canvi climàtic, causa i efecte, organitzada per l’IRTA, del Departament d’Agricultura, amb la col•laboració de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic, el CREAF i LIFE-MEDACC.

L’agricultura és una de les activitats de major importància socioeconòmica del nostre país i que es veurà afectada en gran mesura pel canvi climàtic.

Les adaptacions de l’activitat agrícola al canvi climàtic i les contribucions que pugui fer a la seva mitigació seran claus per fer que aquest sector sigui sostenible al llarg del segle XXI. Aquesta jornada presenta les interrelacions entre causa i efecte, com s’aborda el seu estudi i les estratègies a emprendre en el nostre territori.

Després de la presentació de la jornada i la seva introducció, hi haurà quatre xerrades: efectes de l’agricultura en el canvi climàtic; efectes del canvi climàtic en l’agricultura; estratègia catalana d’adaptació al canvi climàtic i el projecte Life + MEDACC, una eina per ajudar a entendre i resoldre aquest entrellat. Per finalitzar hi haurà un torn obert de preguntes.

La jornada és gratuïta, però cal inscriure’s mitjançant el formulari d’inscripció i enviar-lo per correu electrònic a: jornada.hortamb@irta.cat.

PROGRAMA

, , , , , , , , , ,

El CREAF és un centre de recerca que genera coneixements i solucions innovadores en ecologia terrestre per ajudar a la societat a mitigar els efectes del Canvi Global, a crear plans d'adaptació i a augmentar la capacitat de resiliència dels ecosistemes naturals.
Articles relacionats
Aprèn a identificar papallones, sempre que vulguis a YouTube!
5 de maig 2020Pau Guzmán
Incidència del canvi climàtic a l’agricultura de la conca de la Muga
18 de juny 2014CREAF
,
Ramon Margalef Summer Colloquia “What Ecology can learn from natural and human-induced disturbances – A cross-system view”
8 de juny 2014CREAF
5th International Conference on Mediterranean Pines (MEDPINE 5)
7 de juny 2014CREAF
Presentació Tesis Doctoral “Contribucions a l’anàlisi automàtica de grans volums de dades en el context de la Ciència de la Informació Geogràfica”
30 de maig 2014CREAF

Follow CREAF on: