Presentació Tesi Doctoral: Models de dades dels SIG a Internet. Aspectes teòrics i aplicats

31 de maig 2012

El divendres 15 de juny en Joan Masó presenta al CREAF es presenta una nova Tesis Doctoral sobre tecnologies SIG a Internet.

Aquesta tesi proposa la creació d'un hipermapa mundial

Aquesta tesi proposa la creació d'un hipermapa mundial

 

TÍTOL

Models de dades dels SIG a Internet. Aspectes teòrics i aplicats (Internet GIS Data models. Theoretical and applied aspects)

AUTOR

Joan Masó Pau

DIRECTOR

Xavier Pons Fernández

LLOC

Sala de Graus II de la Facultat de Ciències (C5/1068)

DATA

15 de juny de 2012 a les 10:00 h

RESUM

Aquesta tesi proposa la creació d’un hipermapa mundial que integra la cartografia digital oficial, les dades obertes (open data) de l’Administració Pública, la cartografia generada per voluntariat, els globus virtuals i les dades de sensors sobre el terreny i en satèl·lits. Així es disposa d’un potent sistema interconnectat que pot servir, tant per reaccions davant emergències, com per a la presa de decisions d’impacte mediambiental.

Durant aquests treballs s’ha liderant l’edició de l’estàndard internacional Web Map Tile Service (WMTS) que va ser ratificat per l’Open Geospatial Consortium (OGC). Al mateix temps, s’ha posat a prova tecnologies amb dades reals, avaluat els rendiments de les serveis de mapes i proposat correccions. També s’ha assajat sistemes per tenir en compte les contribucions dels usuaris finals com a informació complementària a la tradicionalment donada per les agencies productores.

,

El CREAF és un centre de recerca que genera coneixements i solucions innovadores en ecologia terrestre per ajudar a la societat a mitigar els efectes del Canvi Global, a crear plans d'adaptació i a augmentar la capacitat de resiliència dels ecosistemes naturals.
Articles relacionats
Aprèn a identificar papallones, sempre que vulguis a YouTube!
5 de maig 2020Pau Guzmán
Incidència del canvi climàtic a l’agricultura de la conca de la Muga
18 de juny 2014CREAF
,
Ramon Margalef Summer Colloquia “What Ecology can learn from natural and human-induced disturbances – A cross-system view”
8 de juny 2014CREAF
5th International Conference on Mediterranean Pines (MEDPINE 5)
7 de juny 2014CREAF
Presentació Tesis Doctoral “Contribucions a l’anàlisi automàtica de grans volums de dades en el context de la Ciència de la Informació Geogràfica”
30 de maig 2014CREAF

Follow CREAF on: