Biodiversitat

Notícies

Estudiants de Madrid i Barcelona revelaran la qualitat de l’aire buscant líquens sensibles a la contaminació

10 de juliol 2018Anna Ramon Revilla

Comença el projecte LiquenCity, coordinat per GBIF Espanya i el Real Jardín Botánico (RJB-CSIC) de Madrid, i  el CREAF i l'Institut de Ciències del Mar (ICM-CSIC) de Barcelona, amb el suport de la Fundació Espanyola de Ciència i Tecnologia ( FECYT).

Notícies

Ja podeu consultar la Memòria Anual 2017 del CREAF

27 de juny 2018CREAF

El 2017 la producció ha estat de 231 articles SCI, el número més alt de tota la història del CREAF. D'aquests, el 87% s'han publicat en revistes científiques situades al primer quartil. Destaquen tres articles a Science, o una a Nature Climate Change.

Notícies

Vols saber quins líquens pots trobar al teu institut i ciutat? Apunta’t al LiquenCity!

20 de juny 2018CREAF

El projecte LiquenCity busca centres educatius de Barcelona i Madrid i de l'arc metropolità que vulguin col·laborar en el mapatge i identificació dels líquens que viuen a la ciutat i aprendre la relació d'aquest éssers vius amb la contaminació de l'aire.

Notícies

Barcelona és la 2a ciutat europea en espècies i la 3a en observacions a la Biomarató 2018

16 de maig 2018Pau Guzmán

Amb 15.600 observacions registrades, Madrid, Barcelona i Cádiz han pujat a la plataforma Natusfera gairebé la meitat de les observacions que s’han realitzat a Europa durant el City Nature Challenge.

Coneixement

“Les ciutats creixeran un 56% cap al 2050 i cal que les fem més verdes si volem protegir la biodiversitat”

4 de maig 2018Verónica Couto Antelo

Entrevistem la Yolanda Melero, doctora en Biologia amb els seus estudis en comportament i dinàmiques de les poblacions de visó americà. Segueix indagant al CREAF en el funcionament de les poblacions animals, però ara a través de les papallones per entendre com dissenyar ciutats aptes per albergar biodiversitat.

Follow CREAF on: