Biodiversitat

Notícies

LiquenCity organitza la primera marató per trobar líquens a Barcelona

10 de desembre 2018Pau Guzmán

Es tracta d’un bioblitz –una mena de marató naturalista– que tindrà lloc el diumenge 16 de desembre al Parc del Castell de l’Oreneta de Barcelona. L’objectiu de l’activitat és trobar tants líquens com sigui possible durant tot el matí.

Notícies

En Constantí Stefanescu rep el premi ’2018 Marsh Lepidoptera Award’

26 de novembre 2018CREAF

El 10 de novembre, Stefanescu va rebre el guardó de la Butterfly Conservation, la societat més important en el món de la conservació de les papallones.

Notícies

La formigueta de foc arriba a la península Ibèrica

26 de novembre 2018Albert Naya i Díaz

Provinent d’Amèrica del Sud, és una formiga extremadament petita, d’1 mm de llargada. S’ha detectat recentment a Marbella, però la seva expansió és probable, segons els experts. La picada, força molesta pels humans, s’ha vist que pot deixar cecs als animals quan els clava el fibló diminut a l’ull.

Notícies

La primera base de dades mundial de vegetació de la Terra

19 de novembre 2018CREAF

Per què unes espècies de plantes creixen en uns llocs i no uns altres? Per què unes espècies creixen al costat d'unes espècies i no al costat d'altres? 

Notícies

La jornada del Prismàtic presenta set eines per facilitar la presa de decisions en patrimoni natural

9 de novembre 2018CREAF

El passat divendres 9 de novembre es va celebrar la II Jornada Anual del Prismàtic, una nova edició que consolida la trobada anual entre la comunitat científica i la gestora del patrimoni natural català.

Follow CREAF on: