Canvi global

Notícies

Caminar pel bosc redueix la concentració de cortisol, l’hormona de l’estrès

9 de desembre 2021CREAF

Un equip del CTFC encapçala la recerca, publicada a la revista Forests i desenvolupada conjuntament amb investigadors del CREAF, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Múrcia. 

Notícies

Les 12 conseqüències del canvi global a les muntanyes

9 de desembre 2021Adriana Clivillé

Quan clareja al refugi Oulettes de Gaube (França), en Bernat Claramunt està a punt per iniciar una expedició com a guia científic per la vall de Gaube, als Pirineus. Com a ecòleg del CREAF i professor de la UAB expert en sistemes muntanyosos, coneix bé el terreny. Per això, no pot deixar de mirar la Glacera des Oulettes per constatar que ha reculat, encara que segueixi sent imponent.

Notícies

Les 12 conseqüències del canvi global a les muntanyes

9 de desembre 2021Adriana Clivillé

Quan clareja al refugi Oulettes de Gaube (França), en Bernat Claramunt està a punt per iniciar una expedició com a guia científic per la vall de Gaube, als Pirineus. Com a ecòleg del CREAF expert en sistemes muntanyosos, coneix bé el terreny. Per això, no pot deixar de mirar la Glacera des Oulettes per constatar que ha reculat, encara que segueixi sent imponent.

Notícies

El CREAF connecta la infància amb la natura urbana

26 de novembre 2021Florencia Florido

El 18 de novembre, més de 70 persones van assistir a la presentació en línia de les iniciatives Green4Children, Transformem els patis i La ciutat dels arbres, liderades pel CREAF, l’Ajuntament de Barcelona i BOS+, respectivament.

Notícies

Converteix el teu institut en un FenoCentre!

17 de novembre 2021Gerard Gaya

L’observatori de la fenologia RitmeNatura, format pel CREAF i el Meteocat, engega una nova campanya de tallers presencials per a centres d’educació secundària de la província de Barcelona amb una innovadora distinció per a aquells centres que col·laborin de manera continuada al llarg del curs: el segell FenoCentre. Els centres interessats en participar-hi o rebre més informació han de contactar amb el projecte a info@ritmenatura.cat.

Follow CREAF on: