Ecologia forestal

Notícies

Presentat ‘LIFE RedBosques’, projecte per a la gestió dels boscos mediterranis

16 de febrer 2017CREAF

Es pretén millorar la gestió i conservació dels boscos mediterranis espanyols inclosos a la Xarxa Natura 2000, i assegurar la seva adaptació al canvi climàtic. 

Notícies

Els boscos catalans i canadencs ara més a prop

15 de febrer 2017Albert Naya i Díaz

El projecte Newforests ha permès l'intercanvi de coneixements sobre gestió forestal sostenible, biodiversitat i dinàmica dels boscos. Més de 50 persones han viatjat entre Canadà i Catalunya durant els últims tres anys en el marc del programa.

Notícies

La sequera estival de 2016 afecta un 2,2% dels boscos catalans

14 de febrer 2017Albert Naya i Díaz

Gairebé un 60% de les zones forestals afectades per la sequera corresponen a afectacions noves de l’any 2016. Prop del 75% dels boscos que s’han vist afectats es troben en zones on va ploure menys de la meitat del que és habitual. El Pallars Jussà, l’Anoia i l’Alta Ribagorça són les comarques més afectades. Per espècies, els roures i les alzines són els més perjudicats.

Notícies

Oferta laboral: Coordinador/a de la plataforma de ciència ciutadana ‘Boscos i Salut’

2 de febrer 2017CREAF

Nova oferta laboral per a coordinar el nou projecte de ciència ciutadana del CREAF Boscos i Salut. El període per optar al lloc de treball és de l'1 al 17 de febrer de 2017. Cal enviar la candidatura a laboral@creaf.uab.cat

Notícies

MENFRI ha suposat un nou enfocament cap a una investigació per a la innovació i el desenvolupament sostenible

31 de gener 2017Albert Naya i Díaz

El projecte europeu MENFRI, liderat des del CREAF, va arribar a la seva fi durant el 2016. El seu nou enfocament, centrat en la transmissió de coneixement i la cooperació, ha obert la porta a noves oportunitats, entre elles The NODE.

Follow CREAF on: