Ecologia forestal

Notícies

El CREAF presenta el projecte LIFE The Green Link a la conferència internacional CONSOWA2017

17 d'agost 2017Albert Naya i Díaz

LIFE The Green Link és un projecte liderat pel CREAF i en col·laboració amb socis europeus. El seu objectiu és restaurar terrenys degradats de la conca mediterrània a partir d’una nova tècnica, el ‘Cocoon’.

Notícies

Tanquem la campanya d’Alerta Forestal sobre la processionària

26 de juliol 2017CREAF

Finalitza la campanya iniciada l’abril per recollir dades sobre els efectes de la processionària en els boscos catalans. Les fotos geolocalitzades que hem rebut es poden consultar en un mapa.

Notícies

Jaume Terradas participa en els 40 anys de l’educació ambiental

18 de juliol 2017Verónica Couto Antelo

Fa ja dues dècades d’ençà que Jaume Terradas començava a parlar, amb altres especialistes de l’entorn de l’ecologia, sobre l’educació ambiental a Catalunya. Ara, repassa els antecedents i la situació actual d’aquest àmbit en un acte de celebració i de presentació d’un llibre relacionat.

Notícies

Els arbres de fusta poc densa i fulles primes moren de set abans

13 de juliol 2017Verónica Couto Antelo

Un estudi en què han participat investigadors del CREAF i de la UAB alerta que l’augment de les sequeres pot afectar la composició d’espècies i estructura dels boscos i fer-los cada cop més vulnerables.

Notícies

La revista Nature busca els millors mentors científics d’Espanya

30 de juny 2017Verónica Couto Antelo

Un mentor tutela la trajectòria de diferents investigadors i els serveix de guia en la seva carrera científica. Ara, un jurat convocat per Nature, que presideix enguany en Josep Peñuelas, vol premiar els i les millors d’Espanya. La convocatòria per presentar-s’hi està oberta.

Follow CREAF on: