Especial

Notícies

El CREAF vol despertar el cuquet de la recerca als joves amb un nou programa de beques d’estiu

1 de març 2021CREAF

Gràcies a l’impuls del programa Severo Ochoa el centre presenta el seu primer Programa de beques d’estiu #CREAFellow, la primera crida per captar talent jove nacional i internacional.

Notícies

El CREAF ofereix una residència artística en la convocatòria de La Escocesa 2021

18 de febrer 2021Anna Ramon Revilla

El CREAF i la fàbrica de creació La Escocesa han començat una col·laboració estable a través d’un conveni signat per ambdues institucions. En aquest cas, la col·laboració es fa en el marc de la convocatòria de projectes de recerca i experimentació artística 2021, on el CREAF hi ofereix un mòdul específic que ha batejat amb el nom d’Ecotons.  

Notícies

En Joan Pino, director del CREAF, anuncia que no assistirà com a expert a panells que només estiguin formats per homes

11 de febrer 2021CREAF

El director del CREAF s'uneix a la campanya institucional #EMCOMPROMETO i fa públic el seu compromís personal a favor de la igualtat entre homes i dones dins del món científic. El seu compromís pretén aixecar la veu en contra dels anomenats manels o all-man panels.

Notícies

#EMCOMPROMETO, la gent del CREAF es compromet a favor de la igualtat entre homes i dones dins del món científic

9 de febrer 2021CREAF

Les dones representen menys del 30% del personal investigador del món. A Espanya, ocupen només el 25% de les places de catedràtiques. Al CREAF, només un 21% dels investigadors principals son dones.

Notícies

L’ecologia ens mou i l’educació, també!

26 de gener 2021Verónica Couto Antelo

Al CREAF cada dia aprenem una mica més sobre la natura que ens envolta i intentem que aquest coneixement, ple de valors, arribi a la societat. Diverses persones i iniciatives ens han portat fins aquí i ens han permès oferir un aprenentatge ‘en verd’ a les persones que ens envolten i, en especial, a les escoles i les futures generacions. Aquí va una mostra!

Follow CREAF on: