Especial

Notícies

Ja podeu veure els vídeos del “Tu sí que ens mous”

28 de gener 2019J.Luis Ordóñez

Si us vareu perdre el festival de monòlegs sobre ecologia que vam fer al desembre per celebrar els 30 anys del CREAF, ara el podreu veure en vídeo. 

Notícies

3 investigadors del CREAF a la llista dels més citats del món

12 de desembre 2018CREAF

Jordi Martínez-Vilalta, Maurizio Mencuccini i Josep Peñuelas es troben a la llista dels científics més influents del món publicada per Clarivate Analytics -empresa líder al sector de la innovació- que identifica els experts que lideren els treballs amb major impacte científic internacional en diverses àrees d'estudi.

Notícies

El CREAF busca preguntes sobre ecologia per crear monòlegs i celebrar els seus 30 anys amb humor

19 de setembre 2018CREAF

Aquest any el CREAF en fa 30!! Doncs bé, si us plau, tanqueu els ulls i penseu quina mena d'acte memorable, original, divertit i interessant us faria més il·lusió per celebrar-ho.

Notícies

El CREAF atura la seva activitat demà 3 d’octubre

2 d'octubre 2017CREAF

Davant la convocatòria d’aturada general prevista per a demà dia 3 d'octubre, la Direcció i la Gerència del CREAF, d’acord amb el seu comitè d'empresa, han decidit sumar-se a la iniciativa i suspendre l'activitat. Aquest gest és en senyal de protesta per la brutal violència policial contra ciutadans pacífics que va patir ahir Catalunya.

Notícies

Comunicat de les universitats i dels centres de recerca de Catalunya

22 de setembre 2017CREAF

Ahir van reunir-se els màxims representants del conjunt d’universitats i centres de recerca de Catalunya per considerar la situació creada per les darreres actuacions del govern d'Espanya. Aquest és el comunicat oficial que emeten.

Follow CREAF on: