Search

Àmbit: Especial

Ple constituent del primer Consell de Mecenatge assessor en Recerca, Desenvolupament i Innovació de Catalunya. Imatge: Conselleria Recerca i Universitats
Notícies

El CREAF s’incorpora al primer Consell de Mecenatge en Recerca, Desenvolupament i Innovació de Catalunya, per continuar impulsant una ciència transformadora 

El passat 13 de març es va celebrar el Ple constituent del primer Consell de Mecenatge assessor en Recerca, Desenvolupament i Innovació de Catalunya, a on s’incorpora la nostra Coordinadora de filantropia i aliances estratègiques, l’Alicia Cardona Barreña, anomenada membre per la Institució CERCA.

Alumnes participant en activitats d'Escoles Verdes. Font: CREAF
Notícies

Vols convertir el teu alumnat en un equip científic? 

El DACC i el CREAF fem una crida als professors i professores de les Escoles Verdes de Catalunya. Oferim un paquet metodològic a les 800 Escoles Verdes del país perquè el seu alumnat pugui treballar en equip amb el CREAF. 

Notícies

Quines resistències es troba la ciència per ser equitativa? 

En el marc del Dia Mundial de la Dona i la Nena en la Ciència, el CREAF engega una campanya per donar visibilitat les resistències que es troben encara als centres de recerca per assolir l’equitat de gènere.

Coneixement

Com afecta la neu a la natura?

La caiguda d’una bona nevada és un dels moments més esperants de l’hivern, no només per les persones, sinó també per la natura. I és que la neu té molts beneficis per la fauna i flora que viu en els ecosistemes on acostuma a nevar, com l’alta muntanya.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.