Especial

Notícies

El CREAF participa en una trobada amb el conseller d’Empresa, Ramon Tremosa

23 de novembre 2020Verónica Couto Antelo

El passat 16 de novembre, els responsables dels centres de recerca de Catalunya es van reunir amb Ramon Tremosa per debatre sobre un fons d'inversió público-privat que impulsi la transferència de coneixement de la recerca del país. Des del CREAF hi va assistir el director, en Joan Pino Vilalta.

Notícies

La ciència ciutadana, reforçada gràcies a Ground Truth 2.0 i la seva metodologia

17 de novembre 2020Adriana Clivillé

Crear i validar una metodologia per generar observatoris de ciència ciutadana és el fil conductor del projecte europeu Ground Truth 2.0, que ha treballat amb 4 observatoris a Europa (Bèlgica, Espanya, Països Baixos i Suècia) i 2 a l’Àfrica (Kènia i Zàmbia) en condicions operatives reals.

Notícies

La plataforma de coneixement Prismàtic publica la seva primera memòria anual

9 de juny 2020Verónica Couto Antelo

El document recull les fitxes publicades durant el 2019 per les diferents entitats de recerca que hi participen, que actualment ja són disset. També s'hi poden trobar altres dades sobre la plataforma, la jornada anual que organitza i bibliografia.

Notícies

L’hora de la natura també ha arribat al CREAF!

5 de juny 2020CREAF

El director del centre, en Joan Pino,  8 investigadores i 10 investigadors reflexionen sobre el lema del Dia Mundial del Medi Ambient #eslhoradelanatura. Quina és la natura que volem? Quins models de gestió del medi ambient?

Notícies

Celebreu el Dia del Medi Ambient amb el CREAF i demostreu que sou #artistespernaturalesa

3 de juny 2020CREAF

Som un centre de recerca en canvi climàtic, ecologia i biodiversitat on treballem unes dues-centes persones compromeses amb la natura. L’ecologia ens mou, i amb ella volem moure el món. T’hi apuntes?

Follow CREAF on: