Especial

Notícies

La plataforma de coneixement Prismàtic publica la seva primera memòria anual

9 de juny 2020Verónica Couto Antelo

El document recull les fitxes publicades durant el 2019 per les diferents entitats de recerca que hi participen, que actualment ja són disset. També s'hi poden trobar altres dades sobre la plataforma, la jornada anual que organitza i bibliografia.

Notícies

L’hora de la natura també ha arribat al CREAF!

5 de juny 2020CREAF

El director del centre, en Joan Pino,  8 investigadores i 10 investigadors reflexionen sobre el lema del Dia Mundial del Medi Ambient #eslhoradelanatura. Quina és la natura que volem? Quins models de gestió del medi ambient?

Notícies

Celebreu el Dia del Medi Ambient amb el CREAF i demostreu que sou #artistespernaturalesa

3 de juny 2020CREAF

Som un centre de recerca en canvi climàtic, ecologia i biodiversitat on treballem unes dues-centes persones compromeses amb la natura. L’ecologia ens mou, i amb ella volem moure el món. T’hi apuntes?

Notícies

El CREAF s’incorpora al Portal de la Recerca de Catalunya

28 d'abril 2020CREAF

Els articles de recerca del CREAF s’han incorporat al portal a la vegada que ho feien uns altres  11 centres de la Institució CERCA (Centres de Recerca de Catalunya) i que se sumen als altres 12 que ja hi participaven.

Mitjans

El CREAF posa el seu granet de sorra per combatre el coronavirus

30 de març 2020Verónica Couto Antelo

Ens sumem a la iniciativa d'altres centres de recerca i fem una donació de material de protecció a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell. En Joan Pino, director, explica a Catalunya Ràdio la nostra experiència.

Follow CREAF on: