Especial

Notícies

El CREAF busca preguntes sobre ecologia per crear monòlegs i celebrar els seus 30 anys amb humor

19 de setembre 2018CREAF

Aquest any el CREAF en fa 30!! Doncs bé, si us plau, tanqueu els ulls i penseu quina mena d'acte memorable, original, divertit i interessant us faria més il·lusió per celebrar-ho.

Notícies

El CREAF atura la seva activitat demà 3 d’octubre

2 d'octubre 2017CREAF

Davant la convocatòria d’aturada general prevista per a demà dia 3 d'octubre, la Direcció i la Gerència del CREAF, d’acord amb el seu comitè d'empresa, han decidit sumar-se a la iniciativa i suspendre l'activitat. Aquest gest és en senyal de protesta per la brutal violència policial contra ciutadans pacífics que va patir ahir Catalunya.

Notícies

Comunicat de les universitats i dels centres de recerca de Catalunya

22 de setembre 2017CREAF

Ahir van reunir-se els màxims representants del conjunt d’universitats i centres de recerca de Catalunya per considerar la situació creada per les darreres actuacions del govern d'Espanya. Aquest és el comunicat oficial que emeten.

Notícies

L’ecòleg Josep Peñuelas, primer català a guanyar el Premi Ramon Margalef d’Ecologia

19 de juliol 2016CREAF

El jurat el premia el científic del CREAF en considerar-lo un dels millors investigadors del món, i dels més citats, en el camps de l’ecologia i del medi ambient. La Generalitat va crear el premi l'any 2004 per honorar la memòria del professor Ramon Margalef, considerat un dels màxims exponents de l’ecologia a escala mundial.

Notícies

El ‘Quèquicom’ de l’expedició d’en Bernat Claramunt, finalista dels Premis SCB de la Nit de la Biologia

8 de juliol 2016Albert Naya i Díaz

El programa 'Quèquicom: Estudiant el canvi climàtic al Pirineu', que tracta l'expedició Wildlife of the the Changing French Pyrenees d'en Bernat Claramunt, ha quedat finalista de la categoria de Divulgació, de la 1a Nit de la Biologia.

Follow CREAF on: