Especial

Notícies

Ja podeu consultar la memòria anual 2020 del CREAF

30 de juliol 2021CREAF

El CREAF ja ha fet pública la seva memòria anual del 2020 on resumeix tota la seva activitat científica. Un any marcat per la pandèmia que no ha frenat el creixement del centre.

Notícies

El CREAF vol despertar el cuquet de la recerca als joves amb un nou programa de beques d’estiu

1 de març 2021CREAF

Gràcies a l’impuls del programa Severo Ochoa el centre presenta el seu primer Programa de beques d’estiu #CREAFellow, la primera crida per captar talent jove nacional i internacional.

Notícies

El CREAF ofereix una residència artística en la convocatòria de La Escocesa 2021

18 de febrer 2021Anna Ramon Revilla

El CREAF i la fàbrica de creació La Escocesa han començat una col·laboració estable a través d’un conveni signat per ambdues institucions. En aquest cas, la col·laboració es fa en el marc de la convocatòria de projectes de recerca i experimentació artística 2021, on el CREAF hi ofereix un mòdul específic que ha batejat amb el nom d’Ecotons.  

Notícies

En Joan Pino, director del CREAF, anuncia que no assistirà com a expert a panells que només estiguin formats per homes

11 de febrer 2021CREAF

El director del CREAF s'uneix a la campanya institucional #EMCOMPROMETO i fa públic el seu compromís personal a favor de la igualtat entre homes i dones dins del món científic. El seu compromís pretén aixecar la veu en contra dels anomenats manels o all-man panels.

Notícies

#EMCOMPROMETO, la gent del CREAF es compromet a favor de la igualtat entre homes i dones dins del món científic

9 de febrer 2021CREAF

Les dones representen menys del 30% del personal investigador del món. A Espanya, ocupen només el 25% de les places de catedràtiques. Al CREAF, només un 21% dels investigadors principals son dones.

Follow CREAF on: