Especial

Notícies

3 investigadors del CREAF a la llista dels més citats del món

12 de desembre 2018CREAF

Jordi Martínez-Vilalta, Maurizio Mencuccini i Josep Peñuelas es troben a la llista dels científics més influents del món publicada per Clarivate Analytics -empresa líder al sector de la innovació- que identifica els experts que lideren els treballs amb major impacte científic internacional en diverses àrees d'estudi.

Notícies

El CREAF busca preguntes sobre ecologia per crear monòlegs i celebrar els seus 30 anys amb humor

19 de setembre 2018CREAF

Aquest any el CREAF en fa 30!! Doncs bé, si us plau, tanqueu els ulls i penseu quina mena d'acte memorable, original, divertit i interessant us faria més il·lusió per celebrar-ho.

Notícies

El CREAF atura la seva activitat demà 3 d’octubre

2 d'octubre 2017CREAF

Davant la convocatòria d’aturada general prevista per a demà dia 3 d'octubre, la Direcció i la Gerència del CREAF, d’acord amb el seu comitè d'empresa, han decidit sumar-se a la iniciativa i suspendre l'activitat. Aquest gest és en senyal de protesta per la brutal violència policial contra ciutadans pacífics que va patir ahir Catalunya.

Notícies

Comunicat de les universitats i dels centres de recerca de Catalunya

22 de setembre 2017CREAF

Ahir van reunir-se els màxims representants del conjunt d’universitats i centres de recerca de Catalunya per considerar la situació creada per les darreres actuacions del govern d'Espanya. Aquest és el comunicat oficial que emeten.

Notícies

L’ecòleg Josep Peñuelas, primer català a guanyar el Premi Ramon Margalef d’Ecologia

19 de juliol 2016CREAF

El jurat el premia el científic del CREAF en considerar-lo un dels millors investigadors del món, i dels més citats, en el camps de l’ecologia i del medi ambient. La Generalitat va crear el premi l'any 2004 per honorar la memòria del professor Ramon Margalef, considerat un dels màxims exponents de l’ecologia a escala mundial.

Follow CREAF on: