Territori

Notícies

Jaume Terradas participa en els 40 anys de l’educació ambiental

18 de juliol 2017Verónica Couto Antelo

Fa ja dues dècades d’ençà que Jaume Terradas començava a parlar, amb altres especialistes de l’entorn de l’ecologia, sobre l’educació ambiental a Catalunya. Ara, repassa els antecedents i la situació actual d’aquest àmbit en un acte de celebració i de presentació d’un llibre relacionat.

Notícies

La revista Nature busca els millors mentors científics d’Espanya

30 de juny 2017Verónica Couto Antelo

Un mentor tutela la trajectòria de diferents investigadors i els serveix de guia en la seva carrera científica. Ara, un jurat convocat per Nature, que presideix enguany en Josep Peñuelas, vol premiar els i les millors d’Espanya. La convocatòria per presentar-s’hi està oberta.

Notícies

Oberta la preinscripció al Màster Oficial en Teledetecció i SIG

2 de juny 2017CREAF

El període de preinscripció està obert fins el 27 de setembre de 2017. El Màster Oficial en Teledetecció i SIG està organitzat pel CREAF i la UAB, i hi col·labora el grup de recerca GRUMETS, el Departament de Geografia de la UAB, l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera, i MiraMon.

Notícies

Comença el Fòrum Europeu sobre Boscos Urbans a Barcelona

31 de maig 2017Albert Naya i Díaz

Barcelona acull, del 31 de maig al 2 de juny, la 20a edició del Fòrum Europeu sobre Boscos Urbans (EFUF), un esdeveniment amb l'objectiu de reflexionar sobre la importància dels boscos urbans com a espais per connectar i vertebrar el territori. El CREAF n'és un dels membres col·laboradors. 

Notícies

Jaume Terradas participa en un capítol del llibre ‘Educació ambiental’ de la Diputació de Barcelona

3 de maig 2017Verónica Couto Antelo

El llibre, que es presentarà el proper 8 de juny, és una revisió dels 40 anys que porta l’educació ambiental exercint-se al nostre país.

Follow CREAF on: