Territori

Notícies

Oberta la preinscripció al Màster Oficial en Teledetecció i SIG

2 de juny 2017CREAF

El període de preinscripció està obert fins el 27 de setembre de 2017. El Màster Oficial en Teledetecció i SIG està organitzat pel CREAF i la UAB, i hi col·labora el grup de recerca GRUMETS, el Departament de Geografia de la UAB, l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera, i MiraMon.

Notícies

Comença el Fòrum Europeu sobre Boscos Urbans a Barcelona

31 de maig 2017Albert Naya i Díaz

Barcelona acull, del 31 de maig al 2 de juny, la 20a edició del Fòrum Europeu sobre Boscos Urbans (EFUF), un esdeveniment amb l'objectiu de reflexionar sobre la importància dels boscos urbans com a espais per connectar i vertebrar el territori. El CREAF n'és un dels membres col·laboradors. 

Notícies

Jaume Terradas participa en un capítol del llibre ‘Educació ambiental’ de la Diputació de Barcelona

3 de maig 2017Verónica Couto Antelo

El llibre, que es presentarà el proper 8 de juny, és una revisió dels 40 anys que porta l’educació ambiental exercint-se al nostre país.

Notícies

La teledetecció dels pigments de les fulles permetrà millorar els models de canvi climàtic

7 de febrer 2017Albert Naya i Díaz

Un equip internacional codirigit per Josep Peñuelas ha desenvolupat un mètode per monitoritzar l’activitat fotosintètica de les coníferes al llarg de l’any. Aquesta nova tècnica, basada en l’anàlisi d’imatges de teledetecció obtingudes des de satèl·lits, permetrà millorar els models globals de captació de carboni atmosfèric i fer projeccions més acurades sobre el canvi climàtic.

Notícies

Resum de la Jornada sobre el paper del sòl en la conservació

25 de novembre 2016J.Luis Ordóñez

El passat dimarts 22 de novembre es va celebrar a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans la XIII Jornada CREAF-SCB-ICHN, que en aquesta ocasió debatia sobre el paper del sòl en la conservació de la natura.

Follow CREAF on: