Territori

Notícies

El canvi global obliga a una nova gestió del foc per preservar la biodiversitat

19 de novembre 2020CREAF

Més de 4.400 espècies terrestres i d'aigua dolça estan amenaçades pels canvis en el règim d'incendis. Tot i que moltes espècies estan en risc per l'augment de la freqüència i intensitat de foc, la seva eliminació pot ser perjudicial per a algunes formes de vida i ecosistemes.

Coneixement

“Sabadell té una gran riquesa d’arbres, però hi predominen poques espècies autòctones”, segons la Mariona Ferrandiz

15 de novembre 2020CREAF

Compartim una entrevista que ha fet la comunicadora científica Marta Vila a la Mariona Ferrandiz, del CREAF i la UAB, i la Laia Lloch, del projecte arquitectònic col·lectiu Urbanins. Com ha de ser una ciutat sostenible? Dintre respostes!

Notícies

RitmeNatura busca persones voluntàries per fotografiar la coloració dels arbres i la caiguda de les fulles aquesta tardor

6 de novembre 2020Pau Guzmán

L’observatori ciutadà RitmeNatura du a terme una campanya especial de tardor, anomenada PhenoTandem, que busca unir observacions fenològiques realitzades per persones amb imatges de satèl·lit. L’objectiu és validar les imatges fetes des de l’espai i ‘entrenar’ els satèl·lits per a que en el futur puguin fer observacions fenològiques de gran abast i en llocs de difícil accés. Participa-hi!

Notícies

Barcelona, Ciutat Europea del Bosc 2022 amb la participació del CREAF!

14 d'octubre 2020CREAF

El European Forest Institute (EFI) ha concedit a la metròpolis de Barcelona l'organització de la seva conferència anual sobre boscos i el reconeixement internacional. Aquesta candidatura catalana està lidera per l'AMB, el CREAF, l’Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya (IAAC) i el Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC).

Notícies

Enguany el Màster Oficial en Teledetecció i SIG s’impartirà en doble modalitat, presencial i en línia

23 de setembre 2020CREAF

El Màster Oficial en Teledetecció i Sistemes d’Informació Geogràfica, impartit des de la UAB amb la col·laboració del CREAF, inaugura la seva 22a edició. L'experiència del curs passat, en què malgrat la COVID van poder contiuar la docència, ha impulsat que aquest any tingui també modalitat en streaming interactiu.

Follow CREAF on: