,

Coneixes l’ECOPOTENTIAL?

14 de novembre 2016

ECOPOTENTIAL llança un vídeo animat per a explicar en què consisteix el projecte, emmarcat dins el programa Horizon 2020 de la Unió Europea.

ecopotentialvideo

Què millor que un vídeo per entendre la importància d’aquest projecte Horizon 2020? Aquest original vídeo ens explica el projecte a través de simples animacions i una història sobre en Peter, un gestor d’una àrea natural protegida, i l’Amy, una científica del projecte. El vídeo et transportarà en un viatge cap els diferents ecosistemes que s’estudien amb l’ECOPOTENTIAL, explicarà per què i com l’Observació de la Terra s’empra per a prendre mesures i monitoritzar aquests ecosistemes i els serves que proporcionen, i com finalment el projecte pot ajudar i beneficiar la societat.

ECOPOTENTIAL és un projecte amb finançament europeu, coordinat des del Consiglio Nazionale delle Ricerche (CNR) italià, i del qual el CREAF n’és un dels socis participants.

, , , , , ,

CREAF
El CREAF és un centre de recerca que genera coneixements i solucions innovadores en ecologia terrestre per ajudar a la societat a mitigar els efectes del Canvi Global, a crear plans d'adaptació i a augmentar la capacitat de resiliència dels ecosistemes naturals.
Articles relacionats
Reflexions sobre la selecció de grup
4 d'abril 2017Jaume Terradas
, ,
“Entens el perquè de la teva investigació si ets capaç d’explicar-li a un nen”
30 de març 2017Verónica Couto Antelo
,
WaterInnEU estrena nou ‘Marketplace’
28 de març 2017CREAF
Carlos Herrera, premi Haeckel; Joan Martínez Alier, premi Leontief
7 de març 2017Jaume Terradas
El destí dels boscos: guanyar temps
6 de març 2017Francisco Lloret

Follow CREAF on: