,

Coneixes l’ECOPOTENTIAL?

14 de novembre 2016

ECOPOTENTIAL llança un vídeo animat per a explicar en què consisteix el projecte, emmarcat dins el programa Horizon 2020 de la Unió Europea.

ecopotentialvideo

Què millor que un vídeo per entendre la importància d’aquest projecte Horizon 2020? Aquest original vídeo ens explica el projecte a través de simples animacions i una història sobre en Peter, un gestor d’una àrea natural protegida, i l’Amy, una científica del projecte. El vídeo et transportarà en un viatge cap els diferents ecosistemes que s’estudien amb l’ECOPOTENTIAL, explicarà per què i com l’Observació de la Terra s’empra per a prendre mesures i monitoritzar aquests ecosistemes i els serves que proporcionen, i com finalment el projecte pot ajudar i beneficiar la societat.

ECOPOTENTIAL és un projecte amb finançament europeu, coordinat des del Consiglio Nazionale delle Ricerche (CNR) italià, i del qual el CREAF n’és un dels socis participants.

, , , , , ,

El CREAF és un centre de recerca que genera coneixements i solucions innovadores en ecologia terrestre per ajudar a la societat a mitigar els efectes del Canvi Global, a crear plans d'adaptació i a augmentar la capacitat de resiliència dels ecosistemes naturals.
Articles relacionats
, ,
Principis evolutius per organitzar-nos i millorar la nostra adaptabilitat al canvi
15 d'abril 2021Jaume Terradas
, ,
Boscos madurs, petites vacunes contra el canvi global
21 de març 2021Verónica Couto Antelo
Ramon Folch, premi NAT i l’Abecedari socioecològic
11 de març 2021Jaume Terradas
Propera parada: I si la paraula ecologia l’hagués definit una dona?
8 de març 2021Sandra Saura Mas
Sobre mentides i càstigs
23 de febrer 2021Francisco Lloret

Follow CREAF on: