,

Disponible on-line el llibre “Landscaping Actually”, amb participació destacada del CREAF

7 de juliol 2015

L’equip format per David Tarrason (CREAF) i Federica Ravera (UAM) és un dels tres guanyadors del concurs fotogràfic que ha donat origen al llibre.

David Tarrason (CREAF) al costat de la seva foto guanyadora. Foto: Savyasachi.

David Tarrason (CREAF) al costat de la seva foto guanyadora. Foto: Savyasachi.

S’acaba de publicar en línia el llibre fotogràfic “Landscaping Actually: Forests to Farms using a Gender Lens“, editat per la seu colombiana del prestigiós Centre Internacional d’Agricultura Tropical (CIAT), un centre la missió del qual és reduir la fam i la pobresa i millorar la nutrició humana en els tròpics, mitjançant una investigació que augmenti l’eco-eficiència en l’agricultura.

A través de 39 fotografies i textos, el llibre recull la visió de 27 investigadors i altres professionals sobre el paper que juguen els homes i les dones en la resolució de conflictes relacionats amb la gestió agroforestal en els tròpics, la conservació de la biodiversitat i la provisió de beneficis socio-ecològics.

El llibre és el resultat del concurs de fotografia que es va iniciar el 2014. La història titulada “Barter markets and resiliencie at the margins“, amb foto de David Tarrason (CREAF) i textos de David Tarrason i Federica Ravera (UAM), ha estat seleccionada com una de les tres històries guanyadores. El llibre conté dues històries més d’aquests autors.

Pots consultar el llibre a l’ISSUU (en ANGLÈS):


També pots llegir la notícia de la resolució del concurs aquí (en ANGLÈS).

 

, , , , , , , ,

J.Luis Ordóñez
Tècnic en comunicació al CREAF . Doctor en Biologia per la UAB (2004). Des de 2005 m'he dedicat a la divulgació científica en el terreny editorial, de la il·lustració i del vídeo.
Articles relacionats
,
Disponible en format digital el llibre Ecologia Urbana d’en Jaume Terradas
17 d'octubre 2018CREAF
Guerres pel petroli
4 d'octubre 2018Jaume Terradas
Vida de fractal
1 d'octubre 2018Francisco Lloret
,
En record de Josep Maria Serrano Farrera
7 de setembre 2018Jaume Terradas
,
“Un augment de la temperatura superior a 2 ºC pot desencadenar efectes irreversibles al planeta”
23 d'agost 2018Albert Naya i Díaz

Follow CREAF on: