Search

Ja tenim disponible la Memòria d’Activitats 2012

Portada de la Memòria 2013
Portada de la Memòria 2013

Aquí teniu l’enllaç a la versió on-line de la Memòria Anual d’Activitat del 2012, un any en el que el CREAF ha publicat 123 articles científics indexats al SCI, amb publicacions destacades a les revistes Science, Nature o PNAS.

Portada de la Memòria 2013
Portada de la Memòria 2013

 

A nivell internacional, durant el 2012 el CREAF ha augmentat la participació en Programes de R+D+i europeus, amb un total de 15 propostes presentades, i ha rebut la visita del seu Comitè Científic Internacional, que ha dut a terme la valoració del centre que dona el tret de sortida a l’elaboració del nou Pla Estratègic 2014-2017. Així mateix, a nivell català el CREAF i el Parc de Collserola han signat un conveni per la cessió de l’ús de la masia de Can Balasc.

 

Per consultar la memòria podeu descarregar-vos la versió digital en pdf

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Notícies
Anna Ramon

Joan Pino, director del CREAF, nou membre del CADS

El Govern ha nomenat avui, a proposta de la Consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, quatre nous membres del Consell Assessor per al Desenvolupament

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia