Search

Jaume Terradas rep la distinció de la Fundació Fernando González Bernáldez

Lecciones Fernando González Bernáldez
Lecciones Fernando González Bernáldez

Periòdicament, la Fundació Fernando González Bernáldez atorga una distinció de reconeixement honorífic que es dedica a destacades personalitats del món de les ciències de la naturalesa, la conservació i el medi ambient, relacionades amb la figura o el llegat de Fernando González Bernáldez. Aquesta any Jaume Terradas ha estat el guardonat i per aquest motiu celebrarà una conferència especial al Paranimf de la Universitat d’Alcalà. 

Lecciones Fernando González Bernáldez
Lecciones Fernando González Bernáldez

La nova edició d’aquestes “Lliçons”, en què el guardonat pronuncia una conferència especial, té lloc el DIJOUS 30 D’OCTUBRE DE 2014 a les 12 hores al PARANIMF DE LA UNIVERSITAT D’ALCALÁ (Plaça Sant Diego s / ​​n, Alcalá de Henares) i estarà protagonitzada pel professor JAUME TERRADAS, investigador i fundador del CREAF, que pronunciarà la conferència “ECOLOGIA PER ENTENDRE EL MÓN”.

Cartell de l’activitat i més informació (entrada lliure fins a completar l’aforament).

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Bosc singular a Catalunya Foto: Lluís Comas.
Notícies
Galdric Mossoll

Què és la resiliència forestal?

El canvi de paradigma climàtic, sumat a un cúmul de pertorbacions posa a prova la resiliència dels boscos d’arreu del món. La capacitat de les espècies per adaptar-se a aquestes condicions definirà els boscos del futur. Però, són prou resilients els boscos mediterranis?   

Foto: Pablo García (Unsplash)
Notícies
Jaume Terradas

Creixement o decreixement: de què parlem?

Les discussions sobre l’actitud a prendre en front del canvi global sovint es redueixen a la confrontació entre els partidaris del creixement (econòmic, se suposa) i els del decreixement. Anem pas a pas.

Notícies
Jaume Terradas

Cal desaccelerar

Els temps actuals son de gran acceleració en els canvis a escala global i local. ¿Podrem continuar amb aquest ritme o ens caldrà desaccelerar? Reflexió d’en Jaume Terrades.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia