Search

Clima, boscos i canvi global. El CREAF a @Lab24_tve

Moment del reportatge amb Lluís Pesquer
Moment del reportatge amb Lluís Pesquer

El programa del canal 24h de RTVE Lab24 va dedicar el passat 27 de gener un reportatge de 20 min a la recerca que fa el CREAF en temes de canvi global. 

Moment del reportatge amb Lluís Pesquer
Moment del reportatge amb Lluís Pesquer

Més enllà del canvi climàtic, l’activitat humana incideix en altres àmbits com la biodiversitat, els boscos, la contaminació, l’economia, la política, la salut. Totes les zones del planeta estan afectades per aquest fenomen, que rep el nom de Canvi Global, en major o menor mesura. El CREAF, treballa en múltiples projectes internacionals per mitigar o reconduir aquests canvis.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Mortalitat de roures causada per l’onada de calor de 2003 al centre de França. Autor: Francisco Lloret
Notícies
Francisco Lloret

Un passeig per la resiliència

En ecologia, el concepte de resiliència s’utilitza sovint per analitzar com es recupera un ecosistema afectat per una pertorbació, com ara un incendi. Aquesta idea aparentment senzilla comporta importants dificultats a l’hora de ser analitzada.

Rosa canina. Autoria: Joanna_Boisse.
Notícies
Anna Ramon

Els boscos europeus perden orquídies, però guanyen roses 

Un estudi internacional liderat pel CREAF determina que la biodiversitat del sotabosc europeu s’ha mantingut estable en els darrers 40 anys, encara que hi ha hagut extincions i noves aportacions a escala local.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia