Search

La Vanguardia dedica tres reportatges a l’expedició del CREAF al Pirineu francès

Article a doble pàgina de La Vanguardia sobre l'expedició del CREAF.
Article a doble pàgina de La Vanguardia sobre l'expedició del CREAF.

El diari La Vanguardia ha dedicat tres reportatges a explicar el projecte Wildlife of the Changing French Pyrenees, que coordina el CREAF i que ha estat inclòs a la llista “50 tours of a lifetime” de la revista National Geographic.

Article a doble pàgina de La Vanguardia sobre l'expedició del CREAF.
Article a doble pàgina de La Vanguardia sobre l’expedició del CREAF.

L’expedició s’està duent a terme al Pirineu Francès amb voluntaris de tot el món,  i el seu objectiu és recollir dades sobre el funcionament dels ecosistemes d’alta muntanya i sobre com els afecta el canvi global. Per poder escriure els articles, els periodistes han format part de l’expedició . Podeu consultar o descarregar-vos els articles aquí.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Fotografia: Sergio de Miguel
Notícies
CREAF

El canvi climàtic amenaça els bolets del Pirineu

El canvi climàtic afecta de manera contundent la producció de bolets dels boscos ubicats a major altitud del Pirineu, segons apunta una recerca liderada pel CTFC i la Universitat de Lleida (UdL) i on ha intervingut el nostre investigador Miquel de Cáceres.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia