Search

Primer debat digital sobre ciència ciutadana a Twitter

Núvol de les etiquetes o hashtags més emprats durant el debat.
Núvol de les etiquetes o hashtags més emprats durant el debat.

El passat 15 de març, el CREAF i el projecte Mosquito Alert van participar en un debat digital sobre ciència ciutadana. La conversa es va desenvolupar a la xarxa social Twitter durant una hora.

Núvol de les etiquetes o hashtags més emprats durant el debat.
Núvol de les etiquetes o hashtags més emprats durant el debat.

El debat, que va ser organitzat per la Fundación Ibercivis i per l’Observatorio de Ciencia Ciudadana, va versar entorn del món de la ciència ciutadana i es va poder seguir amb l’etiqueta #CitSciChatEs. En ell també hi va participar de forma activa la coordinadora del projecte Mosquito Alert, Aitana Oltra.

Aquí podeu veure l’storify de l’esdeveniment:

Comparteix l'article!

Articles relacionats

La ginesta, que la veiem florida en aquesta imatge del 22 d'octubre a Barcelona, només hauria de tenir flors entre els mesos d'abril i juliol. Font: Elisabeth Llopart (Voluntària de RitmeNatura)
Notícies
Gerard Gaya

Plantes d’arreu de Catalunya floreixen i fructifiquen també a la tardor a causa de la calor dels darrers mesos

La temperatura de setembre i octubre, molt més càlida del que és habitual per l’època de l’any, ha modificat els cicles naturals de moltes espècies, substituint l’inici de la tardor per una “segona primavera”. Ha tornat a brotar vinya del Penedès i el Garraf, s’ha retardat la caiguda de les fulles d’alguns arbres de fulla caduca i han florit per segona vegada multitud de plantes silvestres i arbres fruiters des de les Terres de l’Ebre fins a la Catalunya Nord.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia