Search

El CREAF busca històries personals que tinguin el bosc com a escenari

Aquesta activitat es duu a terme amb el CCCB
Aquesta activitat es duu a terme amb el CCCB

Totes les persones que vulguin col.laborar ho poden fer enviant un text, una poesia, fotos, talls de veu o vídeos fins al 29 de gener. Qualsevol format és vàlid per explicar -ho i només cal fer-lo arribar al grup de recerca que porta l’activitat a través d’un formulari.

Aquesta activitat es duu a terme amb el CCCB
Aquesta activitat es duu a terme amb el CCCB

 

Tens algun record proper o llunyà que hagi tingut lloc en un bosc? Ens ho vols explicar?

Estem buscant gent amb una relació especial amb un bosc que vulgui compartir la seva experiència.

Amb les històries que rebem, els científics i científiques del CREAF agafarem alguns boscos protagonistes i us intentarem explicar com seran d’aquí uns anys.

En un acte obert al públic, el proper dia 15 de març de 2018, el grup de recerca explicarà el procés i les eines científiques que ens ajuden a saber com seran els boscos del futur. Finalment,  tots plegats, científics i públic, debatrem sobre l’impacte del canvi climàtic i de la nostra activitat humana sobre els boscos.

>> Web del projecte i formulari per participar<<

Aquesta activitat s’ emmarca dins de l’exposició “Després de la fi del món” que organitza el CCCB.

Els boscos, no són elements immutables en el temps, si no que evolucionen, muten segons les pressions que reben. Ara mateix, el canvi climàtic i la nostra petjada estan accelerant tots aquests canvis. Tant és així, que potser veurem canviar els boscos que coneixem en menys temps del que ens imaginem.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Notícies
Veronica Couto Antelo

Cinc claus per fer fils a Twitter

Una de les eines que més fem servir al Twitter del CREAF per divulgar la ciència són els fils o enfilalls. Piulades que es responen

Notícies
Veronica Couto Antelo

Prenent un cafè amb el cicle del nitrogen

Les investigadores Sara Marañón i Rossella Guerrieri van participar dimecres passat en un cafè científic a la Casa Orlandai per explicar perquè és tan important

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia