Search

El CREAF vol despertar el cuquet de la recerca als joves amb un nou programa de beques d’estiu

Gràcies a l’impuls del programa Severo Ochoa el centre presenta el seu primer Programa de beques d’estiu #CREAFellow, la primera crida per captar talent jove nacional i internacional.

Al CREAF l’estiu ja comença a treure el nas. Gràcies a l’impuls del programa Severo Ochoa el centre presenta el seu primer Programa de beques d’estiu #CREAFellow, la primera crida per captar talent jove nacional i internacional del centre. Concretament, ofereix 4 beques de 2000 euros a quatre estudiants de grau brillants que vulguin fer una estada de dos mesos al CREAF i despertar així el cuquet per la recerca en ecologia.

 La crida està oberta fins al 31 de març i pretén convertir-se en el primer pas de la carrera investigadora dels estudiants de grau.

A qui va dirigit el programa?
La beca s’adreça a estudiants universitaris amb talent de qualsevol nacionalitat en un curs avançat del grau.

Quan es durà a terme?
Els 4 participants tindran l’oportunitat de treballar colze a colze amb investigadors del CREAF durant dos mesos entre maig i octubre de 2021 *.

Què inclou la beca?
Els estudiants rebran 2.000 € i si es justifica degudament, les despeses de viatge de fins a 200 €. L’assegurança mèdica va a càrrec de cada estudiant.

Com es farà la selecció?
Les sol·licituds seran avaluades segons el currículum, les qualificacions acadèmiques i la carta de motivació. A l’abril, ens posarem en contacte amb tots els candidats per fer-los saber si han estat guardonats amb alguna de les beques o no. Els quatre candidats seleccionats escolliran (seguint l’ordre resultant del procés de selecció) el projecte de recerca al qual s’incorporaran durant la seva estada de dos mesos entre els proposats pel personal investigador del CREAF.

Què faré durant l’estada?

El CREAF ofereix la possibilitats de fer una immersió en projectes científics ben variats: alguns treballaran amb la anàlisis de dades de recerca, altres tindran sortides de camp per observar amfibis i fer-ne un atles, en dues propostes es podrà seguir l’evolució de comunitats d’artròpodes, altres descobriran els paisatges de Doñana i altres viatjaran fins a Eivissa per descobrir l’impacte d’una serp invasora.

Com puc presentar-me i a quins projectes puc optar?

Tens tota la informació a la pàgina de Fellowships del web del CREAF.

CALENDARI

• Març: Convocatòria oberta.
• Abril: Selecció dels estudiants i comunicació dels resultats.
• Maig-octubre: Desenvolupament del programa de beques d’estiu *
• Novembre 2021: Avaluació del programa *

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia