Search

El Màster Universitari en Teledetecció i SIG engega la seva primera edició com a màster oficial

Màster Universitari en Teledetecció i SIG
Màster Universitari en Teledetecció i SIG

El Màster Universitari en Teledetecció i SIG comença enguany amb gairebé un 80% de les places cobertes. 

Màster Universitari en Teledetecció i SIG
Màster Universitari en Teledetecció i SIG

El Màster Universitari en Teledetecció i SIG oferia 20 places per a estudiants de nou accés i  7 places extres per aquells alumnes de les anteriors edicions del Màster com a títol propi, que vulguéssin realitzar un reconeixement del títol.

El curs ha començat aquest passat 25 de setembre amb un total de 17 estudiants de nou accés i amb 4 estudiants que sol·liciten la convalidació del títol pel de Màster oficial. 

Els estudis de geografia i ciències ambientals són els estudis que més alumnes aporten al Màster, amb 8 i 4 alumnes respectivament. La resta d’estudiants provenen de llicenciatures com geologia (2), topografia (2) o enginyeria de sistemes. 

Més informació sobre els plans de formació del CREAF. 

Comparteix l'article!

Articles relacionats

"La teledetecció és l'astronomia a l'inrevés: orienta una òptica de gran augment cap a la Terra per observar-la de manera exhaustiva". Imatge: Joan Masó
Notícies
Adriana Clivillé

Joan Masó contra la Torre de Babel digital

Joan Masó és un físic especialitzat en informació espacial i programació, que s’ha implicat activament en fites com ara el programari de cartografia digital MiraMon

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia