Search

Ja podeu llegir la nova Memòria anual 2015 del CREAF

Portada Memoria Anual 2015
Portada Memoria Anual 2015

Aquí teniu l’enllaç a la versió on-line de la Memòria Anual d’Activitat del 2015, un any en el que el CREAF ha publicat 172 articles científics indexats al SCI, amb publicacions destacades a les revistes Nature, Science o Ecology Letters.

Portada Memòria Anual 2015
Portada Memòria Anual 2015

Un any més, ens plau poder compartir amb vosaltres la nova Memòria Anual d’Activitat del 2015. Hi podreu trobar informació i novetats del CREAF, projectes de recerca i publicacions generades pels nostres investigadors al llarg del 2015. Destaquem:

  • Aquest any el CREAF torna a augmentar el nombre de publicacions científiques. S’han indexat 172 articles al SCI, amb presència a revistes de gran prestigi com Nature, Science o Ecology Letters.
  • El CREAF rep el guardó “HR Excellence in Research” que valora l’estratègia en recursos humans del centre per al reclutament d’investigadors.
  • A nivell internacional, s’incrementen els fons provinents de projectes europeus i durant el 2015 s’inicien projectes potents com per exemple INFORMED.

Podeu consultar la memòria en pdf en aquest enllaçEsperem que la informació que hi trobeu us resulti interessant!

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Notícies
Anna Ramon

Joan Pino, director del CREAF, nou membre del CADS

El Govern ha nomenat avui, a proposta de la Consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, quatre nous membres del Consell Assessor per al Desenvolupament

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia