Search

Us presentem la nova imatge del projecte BeWater

Logo del BeWater
Logo del BeWater

BEWATER estrena logotip, díptic i pàgina web. Amb aquestes eines els seus socis esperen comunicar els seus principals objectius i promoure el diàleg i la col·laboració entre la ciència i la societat en la gestió sostenible de l’aigua a la mediterrània. 

Logo del BeWater
Logo del BeWater

Podeu consultar el díptic aquí:

CONSULTA LA WEB DEL PROJECTE BEWATER

    Segueix a BeWater a FACEBOOK

TWI  Segueix a BeWater a TWITTER

El projecte, de tres anys i mig de durada, compta amb un pressupost total de gairebé tres milions d’euros i ha estat finançat pel 7è Programa Marc de la Unió Europea dins de la iniciativa Science in Society. Liderat pel CREAF, compta amb la participació de 12 institucions més, entre les quals hi ha centres de recerca, empreses, ONGs, institucions europees, plataformes i entitats amb un compromís decidit a impulsar aquests processos a partir d’una metodologia innovadora que podrà ser extrapolable a d’altres regions i contextos.

Més informació:

Ciència en societat per adaptar les conques del mediterrani al canvi climatic

El CREAF dóna el tret de sortida al projecte BeWater

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Mortalitat de roures causada per l’onada de calor de 2003 al centre de França. Autor: Francisco Lloret
Notícies
Francisco Lloret

Un passeig per la resiliència

En ecologia, el concepte de resiliència s’utilitza sovint per analitzar com es recupera un ecosistema afectat per una pertorbació, com ara un incendi. Aquesta idea aparentment senzilla comporta importants dificultats a l’hora de ser analitzada.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia