Search

El CREAF busca una nova persona encarregada de la Direcció

Javier Retana, director del CREAF des del 2005, deixarà el seu càrrec properament aquest 2018.

CREAFlogo

El Patronat del CREAF ha iniciat el procés de selecció per nombrar una nova persona encarregada de la Direcció del centre. La institució CERCA, la xarxa de centres públics de recerca de Catalunya, a la qual hi pertany el CREAF, és la responsable del procés de selecció.

La persona qui dirigeixi el centre ha d’inspirar el lideratge científic, promoure i facilitar la recerca d’avantguarda en el camp de l’ecologia terrestre i ser qui es responsabilitzi del desenvolupament estratègic actual. Ell o ella haurà de promocionar el paper del CREAF com a actor destacat en els processos de presa de decisions i qui asseguri que els avenços i descobriments del centre tinguin una traducció i repercussió positiva i directa cap a la societat. Ha de ser una persona amb una carrera científica excepcional i amb ambició, amb un destacat perfil internacional de gestió en recerca.

Per a més informació, us podeu dirigir a l’oferta de sol·licitud per a la Direcció del CREAF.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia