Adriana Clivillé, de l’equip de Comunicació del CREAF, s’integra al comitè executiu d’Alter-net

15 de juliol 2020

El Consell d’administració d’Alter-net ha votat per unanimitat que Adriana Clivillé, de l’equip de Comunicació del CREAF, s’integri a partir de juliol de 2020 al seu comitè executiu, el seu màxim òrgan executiu. La proposta implica que assumeixi la responsabilitat de la comunicació d’Alter-net, una xarxa de centres de 18 països europeus especialitzats en biodiversitat, ecosistemes i els serveis que proporcionen a la societat. En la mateixa votació, es va escollir Juliette Young com a professional a càrrec de Science-Policy Interface (SPI).

Adriana Clivillé, de l'equip de Comunicació del CREAF, s'integra a la Junta Directiva d'Alter-net

Alter-net.

Alter-net facilita interaccions significatives i transferència de coneixement entre els investigadors i els encarregats de formular polítiques de la Comissió Europea, el Grup Internacional d’Experts sobre la Diversitat Biològica i la Plataforma Intergovernamental en Biodiversitat i Serveis dels Ecosistemes (IPBES en les seves sigles en anglès), entre d’altres. Des de l’any 2020, Alter-net gestiona EKLIPSE com a part del seu compromís amb la interfície científic-normativa europea.

El seu objectiu és consolidar-se com un centre de coneixement en la Xarxa de Coneixement de la Biodiversitat i com un punt de trobada de la investigació d’abast internacional en l’àmbit de les ciències naturals. Per això, integra el coneixement sobre biodiversitat i ecosistemes per crear una plataforma per a la difusió significativa amb les persones a càrrec de decisions polítiques i la societat en general.

Maurice Hoffmann, investigador del Research Institute for Nature and Forest, és el director general d’Alter-net, i la presidenta de la Junta Directiva és Jiska van Dijk, investigadora del Norwegian Institute for Nature Research.

, , ,

El CREAF és un centre de recerca que genera coneixements i solucions innovadores en ecologia terrestre per ajudar a la societat a mitigar els efectes del Canvi Global, a crear plans d'adaptació i a augmentar la capacitat de resiliència dels ecosistemes naturals.
Articles relacionats
,
L’Andrea Duane, protagonista de la secció ‘Mujeres que salvan la tierra’ de La Vanguardia
6 d'agost 2020Verónica Couto Antelo
El canvi climàtic i el creixement poblacional, claus del declivi de la civilització de l’Illa de Pasqua
30 de juliol 2020Verónica Couto Antelo
Un estudi participatiu ha permès observar 2.579 papallones de 29 espècies diferents als parcs i platges metropolitans
24 de juliol 2020CREAF
El canvi climàtic, la desforestació i els incendis modifiquen la fragància de la selva de l’Amazones
23 de juliol 2020Anna Ramon Revilla
,
Noves propostes per entendre com funciona la vegetació del planeta
20 de juliol 2020Verónica Couto Antelo

Follow CREAF on: