Adriana Clivillé, de l’equip de Comunicació del CREAF, s’incorpora al comitè executiu d’Alter-net

15 de juliol 2020

El Consell d’administració d’Alter-net ha votat per unanimitat que Adriana Clivillé, de l’equip de Comunicació del CREAF, s’integri a partir de juliol de 2020 al seu comitè executiu, el seu màxim òrgan executiu. La proposta implica que assumeixi la responsabilitat de la comunicació d’Alter-net, una xarxa de centres de 18 països europeus especialitzats en biodiversitat, ecosistemes i els serveis que proporcionen a la societat. En la mateixa votació, es va escollir Juliette Young com a professional a càrrec de Science-Policy Interface (SPI).

Adriana Clivillé, de l'equip de Comunicació del CREAF, s'integra a la Junta Directiva d'Alter-net

Alter-net.

Alter-net facilita interaccions significatives i transferència de coneixement entre els investigadors i els encarregats de formular polítiques de la Comissió Europea, el Grup Internacional d’Experts sobre la Diversitat Biològica i la Plataforma Intergovernamental en Biodiversitat i Serveis dels Ecosistemes (IPBES en les seves sigles en anglès), entre d’altres. Des de l’any 2020, Alter-net gestiona EKLIPSE com a part del seu compromís amb la interfície científic-normativa europea.

El seu objectiu és consolidar-se com un centre de coneixement en la Xarxa de Coneixement de la Biodiversitat i com un punt de trobada de la investigació d’abast internacional en l’àmbit de les ciències naturals. Per això, integra el coneixement sobre biodiversitat i ecosistemes per crear una plataforma per a la difusió significativa amb les persones a càrrec de decisions polítiques i la societat en general.

Maurice Hoffmann, investigador del Research Institute for Nature and Forest, és el director general d’Alter-net, i la presidenta de la Junta Directiva és Jiska van Dijk, investigadora del Norwegian Institute for Nature Research.

, , ,

El CREAF és un centre de recerca que genera coneixements i solucions innovadores en ecologia terrestre per ajudar a la societat a mitigar els efectes del Canvi Global, a crear plans d'adaptació i a augmentar la capacitat de resiliència dels ecosistemes naturals.
Articles relacionats
Enguany el Màster Oficial en Teledetecció i SIG s’impartirà en doble modalitat, presencial i en línia
23 de setembre 2020CREAF
,
Polyfarming, referent de Harvard per a dissenyar un nou model de ciutat
17 de setembre 2020Ángela Justamante
Publiquem el nostre primer butlletí internacional
8 de setembre 2020Adriana Clivillé
Les marmotes es comuniquen mitjançant dialectes
4 de setembre 2020Verónica Couto Antelo
La coincidència d’incendis amb pluges extremes multiplica el risc de perdre sòl forestal al Mediterrani
2 de setembre 2020CREAF

Follow CREAF on: