Busquem candidat o candidata per a tesi doctoral sobre la savina i la sequera

24 de maig 2016

Es busca candidat per sol·licitar una beca doctoral de 4 anys sobre la relació entre la diversitat genètica i les respostes funcionals d’espècies vegetals (Juniperus phoenicea) a diverses escales: a nivell de parcel·la (1ha a Doñana), a nivell local (PN Doñana) i a nivell regional (gradient geogràfic a la Península Ibèrica). Les respostes funcionals inclouen èxit reproductiu, creixement i decaïment davant la sequera.

Exemplar de savina (Juniperus phoenica) amb fruits. Font: FloraCatalana.net

Exemplar de savina (Juniperus phoenicea) amb fruits. Font: FloraCatalana.net

El projecte es desenvoluparia al CIBIO (Vila do Conde, Porto) i al CREAF (Bellaterra, Barcelona) dins el Doctoral Programme in Biodiversity, Genetics and Evolution (BIODIV), finançat per la “Fundaçao para a Ciência ea Tecnologia” de Portugal. Els supervisors serien Cristina Garcia (CIBIO) i Francisco Lloret (CREAF-UAB).

Es requereix un bon expedient acadèmic i es valora positivament alguna publicació, particularment del treball de màster realitzat.

Els interessats poden contactar amb Francisco Lloret (CREAF) a francisco.lloret@uab.cat. Ja que el període de sol·licituds acaba el 25 de juny, es prega contactar al més aviat possible.

, , , , , , , , , , ,

El CREAF és un centre de recerca que genera coneixements i solucions innovadores en ecologia terrestre per ajudar a la societat a mitigar els efectes del Canvi Global, a crear plans d'adaptació i a augmentar la capacitat de resiliència dels ecosistemes naturals.
Articles relacionats
Els resultats essencials de la COP26
10 de novembre 2021CREAF
Disponible el nou Laboratori Forestal Català
8 de novembre 2021CREAF
Les mesures d’adaptació que es prenen arreu del món no redueixen el risc que comporta el canvi climàtic per a la humanitat
5 de novembre 2021Anna Ramon Revilla
Els colors de tardor s’han fet esperar
4 de novembre 2021Gerard Gaya
El CREAF et convida a experimentar amb la natura dintre i fora de l’aula
4 de novembre 2021Florencia Florido

Follow CREAF on: