,

El CREAF, organització observadora del 8è Ple de la IPBES

14 de juny 2021

Com a nova organització observadora, participem en la 8a sessió plenària de la IPBES, des d’avui 14 fins al 24 de juny de 2021. La coordinadora científica de CREAF, Alícia Pérez-Porro, i l’investigador Lluís Brotons participen en aquesta trobada anual que enguany es realitza en línia.

IPBES 8ª Sesión Plenaria 2021

El Ple abordarà diferents avaluacions de coneixement, inclosa una sobre les interrelacions entre biodiversitat, aigua, alimentació i salut. Imatge: domini públic.

El Ple aborda diferents avaluacions de coneixements: un informe preliminar per a l’avaluació temàtica de l’enllaç entre diversitat biològica, aigua, alimentació i salut; un informe per avaluar les causes subjacents de la pèrdua de diversitat biològica i els determinants del canvi transformador i les opcions per aconseguir la Visió 2050 per a la diversitat biològica, i il·lustrar els vincles del primer taller co-patrocinat per la IPBES i l’IPCC sobre diversitat biològica i canvi climàtic, en la que és la primera col·laboració entre aquests dos òrgans.

La 8a sessió es concentra encara més en com la IPBES crea capacitat, enforteix les bases de el coneixement i dóna suport a les polítiques públiques. A més, la trobada se centra en trobar formes per millorar l’eficàcia de la Plataforma.

, , , , , ,

Sóc becària de comunicació internacional al CREAF des de maig fins a juliol de 2021. Com llicenciada en Geografia Humana, realitzaré un màster en Estudis Globals a partir de la tardor. Abans he col·laborat amb un think tank amb seu a Berlín (Alemanya) vinculat a Estudis de la Xina i he fet voluntariat a Kerala (Índia) durant 8 mesos.
Articles relacionats
L’extraterrestre que va descobrir la biodiversitat
13 de desembre 2021CREAF
Caminar pel bosc redueix la concentració de cortisol, l’hormona de l’estrès
9 de desembre 2021CREAF
Els boscos de Catalunya acumulen tant carboni com el que la seva població emet en 4,4 anys
9 de desembre 2021CREAF
,
Les 12 conseqüències del canvi global a les muntanyes
9 de desembre 2021Adriana Clivillé
,
Les 12 conseqüències del canvi global a les muntanyes
9 de desembre 2021Adriana Clivillé

Follow CREAF on: