Search

Disponible la Memòria Anual del CREAF de l’any 2016

El 2016 el CREAF va publicar 205 Articles SCI, i es manté així la tendència ascendent dels últims anys. El 77% de les publicacions van ser en revistes científiques situades al primer quartil, entre les quals destaquen diversos Nature i Science.

annual report 2016

Finalment podem compartir amb vosaltres la darrera Memòria Anual del CREAF, que recull les activitats, fites, notícies i esdeveniments més importants del centre durant el 2016. Al document també hi trobareu les principals dades, nous projectes de recerca i les publicacions del nostre personal investigador. Alguns dels elements més destacats són:

  • Hem publicat 205 articles científics al SCI. Això suposa un increment del 19% respecte l’any 2015. Dels 205 articles, setze són de revistes amb un factor d’impacte superior a 10, entre les quals hi ha Science, Nature, Ecology Letters o Trends in Ecology and Evolution.
  • El centre segueix creixent també en personal, i el 2016 el CREAF ha comptat amb 196 treballadors i treballadores, 121 de les quals han estat personal investigador. Això permet que hi hagi 61 projectes actius.
  • El CREAF ha millorat el rànking científic respecte a d’altres institucions científiques espanyoles. Ens trobem dins els 500 millors centres de recerca del món, segons l’índex SCImago Institutions Ranking (SIR).
  • A nivell internacional, el 35% del pressupost total prové de fons europeus, mantenint la proporció assolida durant el 2015.

Podeu descarregar la Memòria Anual del CREAF 2016 (en anglès) en aquest enllaç.

 

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Notícies
Anna Ramon

Joan Pino, director del CREAF, nou membre del CADS

El Govern ha nomenat avui, a proposta de la Consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, quatre nous membres del Consell Assessor per al Desenvolupament

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia