Search

Disponible la nova publicació de l’Aula d’Ecologia 2013

Ja es pot consultar l’últim volum que recull les ponències de la XVIII Aula d’Ecologia del 2013. Una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona, que ha tingut el suport, en la coordinació i secretaria, del CREAF.

Aula Ecologia
Aula Ecologia

Des de la seva creació i sota la direcció d’en Jaume Terradas, l’Aula d’Ecologia ha organitzat un cicle de conferències anual. Aquestes conferències han estat publicades en 16 volums dins de la col·lecció Ciència i Tècnica editada pel Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquest és el primer volum que es publica únicament online.

Aquest últim volum recull les ponències que es van realitzar del 5 de febrer al 26 de març de 2013 en el marc de l’activitat Aula d’Ecologia, una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona, que ha tingut el suport, en la direcció, coordinació i secretaria, del CREAF.

L’objectiu de la iniciativa d’aquest any era oferir un espai per a la reflexió i el debat i contribuir a la cultura de la sostenibilitat i l’autosuficiència energètica a la ciutat de Barcelona. A la publicació hi participen científics, economistes i arquitectes reconeguts com són Jordi Romero, Erik Gómez-Baggethun Josep Maria EspeltaEvarist March, Fulvio Amato, Xavier Cusso i Carmen Baixeras.

Podeu descarregar-la en format pdf o veure-la directament des d’aquí:

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Foto: Pablo García (Unsplash)
Notícies
Jaume Terradas

Creixement o decreixement: de què parlem?

Les discussions sobre l’actitud a prendre en front del canvi global sovint es redueixen a la confrontació entre els partidaris del creixement (econòmic, se suposa) i els del decreixement. Anem pas a pas.

Notícies
Jaume Terradas

Cal desaccelerar

Els temps actuals son de gran acceleració en els canvis a escala global i local. ¿Podrem continuar amb aquest ritme o ens caldrà desaccelerar? Reflexió d’en Jaume Terrades.

El botànic, gravat de Marià Fortuny. Font: Museu Nacional d'Art de Catalunya (https://www.museunacional.cat/es).
Notícies
Jaume Terradas

Els naturalistes també s’extingeixen

Vivim la sisena gran extinció d’espècies. És un procés molt ràpid de disminució de la biodiversitat. Juntament amb aquests processos d’extinció accelerada hi ha un altre procés d’extinció que resulta paradoxal: la dels naturalistes.

L’Octavi Borruel (Ajuntament de Barcelona) i la Yolanda Melero (CREAF i UB) recollint el premi finalista de la FEMP en reconeixement de l’uBMS. Foto: FEMP.
Notícies
Pau Guzmán

L’Ajuntament de Barcelona rep el premi finalista de Fauna per impulsar l’Observatori de papallones uBMS en el IV Premi de Bones Pràctiques per la Biodiversitat

El guardó ha estat recollit per la responsable de l’uBMS, la investigador adscrita al CREAF Yolanda Melero, i pel tècnic del programa de biodiversitat de l’ajuntament de Barcelona, l’Octavi Borruel, en l’acte de lliurament dels premis que organitza la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP)

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia