, , ,

Disponible la nova publicació de l’Aula d’Ecologia 2013

28 de març 2014

Ja es pot consultar l’últim volum que recull les ponències de la XVIII Aula d’Ecologia del 2013. Una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona, que ha tingut el suport, en la coordinació i secretaria, del CREAF.

Aula Ecologia

Aula Ecologia

Des de la seva creació i sota la direcció d’en Jaume Terradas, l’Aula d’Ecologia ha organitzat un cicle de conferències anual. Aquestes conferències han estat publicades en 16 volums dins de la col·lecció Ciència i Tècnica editada pel Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquest és el primer volum que es publica únicament online.

Aquest últim volum recull les ponències que es van realitzar del 5 de febrer al 26 de març de 2013 en el marc de l’activitat Aula d’Ecologia, una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona, que ha tingut el suport, en la direcció, coordinació i secretaria, del CREAF.

L’objectiu de la iniciativa d’aquest any era oferir un espai per a la reflexió i el debat i contribuir a la cultura de la sostenibilitat i l’autosuficiència energètica a la ciutat de Barcelona. A la publicació hi participen científics, economistes i arquitectes reconeguts com són Jordi Romero, Erik Gómez-Baggethun Josep Maria EspeltaEvarist March, Fulvio Amato, Xavier Cusso i Carmen Baixeras.

Podeu descarregar-la en format pdf o veure-la directament des d’aquí:

, , ,

CREAF
El CREAF és un centre de recerca que genera coneixements i solucions innovadores en ecologia terrestre per ajudar a la societat a mitigar els efectes del Canvi Global, a crear plans d'adaptació i a augmentar la capacitat de resiliència dels ecosistemes naturals.
Articles relacionats
Prenent un cafè amb el cicle del nitrogen
22 d'octubre 2019Verónica Couto Antelo
,
“Hi ha molta desigualtat entre el cost de vida i les beques universitàries al doctorat” explica Sara Reverté
17 d'octubre 2019Verónica Couto Antelo
La ciència ciutadana és una font de dades per a fer el seguiment dels objectius de desenvolupament sostenible
11 d'octubre 2019Ángela Justamante
,
Els boscos nous creixen més però són més sensibles al canvi climàtic
9 d'octubre 2019Anna Ramon Revilla
,
Life-Polyfarming proposa un canvi de model agroalimentari totalment sostenible
8 d'octubre 2019Ángela Justamante

Follow CREAF on: