, , ,

Disponible la nova publicació de l’Aula d’Ecologia 2013

28 de març 2014

Ja es pot consultar l’últim volum que recull les ponències de la XVIII Aula d’Ecologia del 2013. Una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona, que ha tingut el suport, en la coordinació i secretaria, del CREAF.

Aula Ecologia

Aula Ecologia

Des de la seva creació i sota la direcció d’en Jaume Terradas, l’Aula d’Ecologia ha organitzat un cicle de conferències anual. Aquestes conferències han estat publicades en 16 volums dins de la col·lecció Ciència i Tècnica editada pel Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquest és el primer volum que es publica únicament online.

Aquest últim volum recull les ponències que es van realitzar del 5 de febrer al 26 de març de 2013 en el marc de l’activitat Aula d’Ecologia, una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona, que ha tingut el suport, en la direcció, coordinació i secretaria, del CREAF.

L’objectiu de la iniciativa d’aquest any era oferir un espai per a la reflexió i el debat i contribuir a la cultura de la sostenibilitat i l’autosuficiència energètica a la ciutat de Barcelona. A la publicació hi participen científics, economistes i arquitectes reconeguts com són Jordi Romero, Erik Gómez-Baggethun Josep Maria EspeltaEvarist March, Fulvio Amato, Xavier Cusso i Carmen Baixeras.

Podeu descarregar-la en format pdf o veure-la directament des d’aquí:

, , ,

El CREAF és un centre de recerca que genera coneixements i solucions innovadores en ecologia terrestre per ajudar a la societat a mitigar els efectes del Canvi Global, a crear plans d'adaptació i a augmentar la capacitat de resiliència dels ecosistemes naturals.
Articles relacionats
Ja pots descarregar la nova guia sobre ciència ciutadana, natura urbana i educació ambiental
27 de novembre 2020CREAF
El model MEDFATE ajuda a entendre el funcionament i la dinàmica dels boscos mixtos limitats per l’aigua
25 de novembre 2020CREAF
Les cremes controlades redueixen el risc de patir grans incendis forestals
25 de novembre 2020Ángela Justamante
El CREAF participa en una trobada amb el conseller d’Empresa, Ramon Tremosa
23 de novembre 2020Verónica Couto Antelo
, , ,
El canvi global obliga a una nova gestió del foc per preservar la biodiversitat
19 de novembre 2020CREAF

Follow CREAF on: