Search

El camí cap a una societat sostenible amb el medi

Actualment existeix la necessitat de crear sinergies entre el medi ambient, la societat i l’economia, dins d’un marc de desenvolupament sostenible. ALTER-Net publica un document on ho remarca com a prioritat i proposa camins a seguir.

aarrbbrree
Autor: Carles Batlles

ALTER-Net, una xarxa de centres i institucions europees de les que el CREAF en forma part, ha publicat un policy brief on exposa la necessitat d’aconseguir societats sostenibles. Per a fer-ho possible, és necessari que les institucions europees facilitin les sinergies entre societat i medi ambient. És normal, explica l’informe, que apareguin conflictes i interessos per part dels actors, els quals s’han de resoldre oferint flexibilitat a l’hora de prendre decisions i fer-ho a partir d’un coneixement científic ampli i interdisciplinari i proves que sustentin el procés.

Podeu consultar el document, en anglès, aquí.

 

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Fotografia d'Unsplash.
Coneixement
CREAF

Ens hauríem de fer grans…

En una entrada anterior en aquest mateix blog, parlàvem de les dificultats de comunicar adequadament les problemàtiques ambientals. No resulta senzill explicar amb claredat el complex canemàs de causes i efectes relacionats amb els nostres impactes negatius sobre el medi natural, i de retruc sobre la nostra salut i benestar, sense caure en el catastrofisme o la frivolització.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia