Search

El CREAF nou membre de la European Association of Research Managers and Administrators

Earma
Earma

EARMA (European Association of Research Managers and Administrators). Es tracta d’un fòrum d’intercanvi d’experiències, un punt de trobada i un espai per a fer xarxa entre els gestors europeus de projectes finançats amb fons europeus. 

Earma
Earma

Aquesta entitat ha tingut i té un paper capdavanter en la construcció de la European Research Area, el “mercat únic” europeu per a la recerca i els investigadors a Europa. Na Cristina Garcia, responsable de l’oficina de gestió de projectes i n’ Olga Roig, responsable d’internacionalització del CREAF,  van assistir a la 20ª conferencia anual celebrada a Tallin, Estònia, del 30 de Juny al 2 de Juliol. Van ser un dies de treball intens dedicat a la recerca col·laborativa transfronterera, als reptes que ofereix Horizon 2020, a la gestió de la recerca des de la política a la pràctica i en el desenvolupament professional dels gestors i administradors de projectes europeus.

Formar part d’aquesta associació atorga doncs al CREAF, un segell de qualitat i garanteix unes bones pràctiques en la gestió dels projectes.

EARMA dóna recolzament als professionals que donen suport a la recerca, a través d’un estàndard europeu reconegut.

Ser membre d’EARMA dóna al CREAF facilitats com aquestes:

  • Estar en contacte amb una àmplia xarxa de gestors i administradors professionals de recerca de més de 30 països (europeu i mundial)
  • Un butlletí bimensual
  • La publicació professional, ‘Link’, que es centra en temes importants per als gestors de la recerca
  • Accés a una conferència anual de 3 dies que comprèn conferències magistrals, presentacions paral·leles i tallers sobre temes de gestió de la recerca
  • El Programa de Beques d’Intercanvi Gestió de la Investigació Internacional entre els EUA i Europa – ofert en col·laboració amb el Consell Nacional d’Administradors Universitaris de Recerca (NCURA)
  • Esdeveniments i activitats de formació
  • Un lloc web interactiu amb fòrums de discussió
  • Informació sobre ofertes de treball internacionals de gestió de la recerca
  • La oportunitat d’unir-se als grups de treball sobre temes pertinents a la seva professió
  • Una associació amb seu a Brussel·les amb comunicació regular amb la Comissió Europea i els seus responsables polítics
  • Oportunitats per compartir la seva experiència professional amb els altres i desenvolupar la seva carrera
  • 10% de descompte en cursos de Seán McCarthy d’Hyperion i Karlsruhe Institute of Technology

Comparteix l'article!

Articles relacionats

La presentació de l'Informe de Síntesi de l'IPCC ha afavorit la convocatòria de diverses rodes de premsa internacionals per aportar als periodistes la visió científica del document i valorar les conseqüències per als governs de tot el món. Foto: Jonathan Ford, Unsplash.
Notícies
Adriana Clivillé

Jofre Carnicer, portaveu d’una roda de premsa internacional per contextualitzar l’Informe de Síntesi de l’IPCC 2023 sobre canvi climàtic

Pocs dies abans que l’IPCC presentés l’Informe de Síntesi de la 6a avaluació del canvi climàtic, s’han convocat rodes de premsa d’abast internacional per aportar context i contestar preguntes dels periodistes sobre la sèrie d’informes científics i com afecten a l’acció dels governs de tot el món.

Com a centre d'Excel·lència Severo Ochoa, el CREAF és entitat amfitriona de les beques INPhINIT Incoming amb 'la Caixa', per cursar estudis de doctorat. Imatge: Fundació la Caixa.
Notícies
Adriana Clivillé

Nova convocatòria de 9 places de doctorat al CREAF: uneix-te al nostre equip mitjançant el programa de beques INPhINIT

Com a centre d’Excel·lència Severo Ochoa, el CREAF és entitat amfitriona de les beques INPhINIT Incoming amb ‘la Caixa’, i oferim fins a 9 projectes de recerca per fer estudis de doctorat, adreçats a científiques i científics en fase inicial de qualsevol nacionalitat. Apostem per donar suport al talent jove perquè formi part de la nostra investigació d’avantguarda, relacionada amb els reptes més crítics que encara la societat

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia