El CREAF organitzarà el Technical Committee de l’OGC

1 de març 2015

El proper Technical Commitee de l’Open Geospatial Consortium (OGC), es durà aterme la setmana del 9 al 13 de març, tindrà lloc a Barcelona i serà organitzat per Grumets (CREAF i UAB).

OGC Web

OGC Web

Del 9 al 13 de març, els socis i membres de l’OGC mantindran les seves reunions internes a la seu de la Casa de la Convalescència, en una trobada patrocinada conjuntament amb l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) i amb el recolzament de l’ILAF, el Fòrum Ibèric i Llatinoamericà de l’OGC. El mateix Fòrum i l’Associació Catalana de Tecnologies de la Informació Geoespacial (ACTIG)organitzaran, per a l’últim dia divendres 13 de març, un Dia de la Interoperabilitat, dedicat a debats sobre estàndards OGC en clau nacional i regional, que tindrà lloc a la seu de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC).

El Technical Committee (TC) és una de les 4 reunions internacionals presencials anuals que permeten a l’Open Geospatial Consortium (OGC) estimular el continu treball en l’elaboració d’estàndards. Els detalls de la propera convocatòria poden ser consultats aquí. En el cas del Dia de la Interoperabilitat, un esdeveniment de caràcter pèriòdic, s’espera una edició especialment interessant, donada la coincidència amb el TC. Aquí en trobareu més detalls.

, , , ,

El CREAF és un centre de recerca que genera coneixements i solucions innovadores en ecologia terrestre per ajudar a la societat a mitigar els efectes del Canvi Global, a crear plans d'adaptació i a augmentar la capacitat de resiliència dels ecosistemes naturals.
Articles relacionats
,
Ciència i fotoperiodisme, units per la desforestació dels boscos tropicals
20 de gener 2022CREAF
, ,
Sobre la ramaderia extensiva i regenerativa, la ramaderia del futur?
20 de gener 2022Verónica Couto Antelo
L’acció humana està alterant l’equilibri del nitrògen i el fòsfor, dos elements essencials per a la vida a la terra
20 de gener 2022Anna Ramon Revilla
La recerca de talent jove del CREAF, distingida amb 3 beques de doctorat i postdoctorat atorgades per la Fundació “la Caixa“
18 de gener 2022Adriana Clivillé
,
Les tres constants vitals dels ecosistemes terrestres són el creixement vegetal i l’ús eficient de l’aigua i el carboni
14 de gener 2022Anna Ramon Revilla

Follow CREAF on: