Search

El CREAF rep el Premi Col·lectiu UAB

L’acte de lliurament va tenir lloc el dijous 16 de novembre a la Casa Convalescència, a Barcelona. La cerimònia la va tancar la rectora de la UAB, Margarita Arboix, qui va demanà restablir la normalitat per sortir del conflicte polític actual.

premicollectiuUAB
El director del CREAF, Javier Retana, agraint el Premi Col·lectiu UAB, durant la Festa Anual de l’Associació d’Amics de la UAB. Font: UAB

El CREAF va rebre ahir el ‘Premi Col·lectiu UAB‘, un reconeixement que cada any atorga l’Associació d’Amics de la UAB. Aquesta és una organització que engloba ex alumnat, professorat, personal i persones alienes a la univeristat. El lliurament del premi es va fer durant la Festa Anual de l’associació, i va ser el director del CREAF, Javier Retana qui el va recollir. Retana va voler agrair en nom de tot el personal del centre el reconeixement que aquest premi suposa per al CREAF.

A més dels premis atorgats per l’Associació d’Amics de la UAB, el Consell Social de la UAB i el Servei de Biblioteques de la UAB també en van lliurar a un bon nombre de persones, les quals podeu consultar en aquest enllaç. L’acte el va tancar la rectora de la UAB, Margarita Arboix, que va demanar tornar a la normalitat i va reclamar el diàleg com a única sortida al conflicte que viu Catalunya actualment.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

L’Octavi Borruel (Ajuntament de Barcelona) i la Yolanda Melero (CREAF i UB) recollint el premi finalista de la FEMP en reconeixement de l’uBMS. Foto: FEMP.
Notícies
Pau Guzmán

L’Ajuntament de Barcelona rep el premi finalista de Fauna per impulsar l’Observatori de papallones uBMS en el IV Premi de Bones Pràctiques per la Biodiversitat

El guardó ha estat recollit per la responsable de l’uBMS, la investigador adscrita al CREAF Yolanda Melero, i pel tècnic del programa de biodiversitat de l’ajuntament de Barcelona, l’Octavi Borruel, en l’acte de lliurament dels premis que organitza la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP)

Edward O. Wilson (1929–2021), Red Hills, Alabama, 2010. Fotografia de Beth Maynor Young.
Notícies
CREAF

En record d’Edward O. Wilson

Les investigadores del CREAF Olga Boet, Angham Daiyoub, Oriol Lapiedra i Daniel Sol recorden el gran llegat del biòleg i entomòleg Edward Osborne Wilson, font d’inspiració pel nostre àmbit d’estudi.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia