El CREAF s’adhereix als comunicats de la UAB i els centres CERCA sobre els consellers i líders socials empresonats

6 de novembre 2017

El CREAF dona suport al comunicat de l’Equip de Govern i les direccions dels centres docents de la UAB, i també al comunicat emès pels centres CERCA, on es manifesta la disconformitat davant els empresonaments dictats per l’Audiència Nacional.

CREAFbin

Des del CREAF volem donar el nostre suport al comunicat emès per l’Equip de Govern i les direccions dels centres docents de la UAB, en relació a l’empresonament dels líders d’Òmnium i l’Assemblea Nacional Catalana, i les dues conselleres, els cinc consellers iel vicepresident de la Generalitat de Catalunya.

Alhora, també ens adherim al comunicat que els centres CERCA han publicat i on es rebutja l’empresonament dels i les conselleres, i es considera desmesurada l’actuació de la justícia espanyola en relació a la forma pacífica de l’activitat del Govern de Catalunya.

, , , , , ,

CREAF
El CREAF és un centre de recerca que genera coneixements i solucions innovadores en ecologia terrestre per ajudar a la societat a mitigar els efectes del Canvi Global, a crear plans d'adaptació i a augmentar la capacitat de resiliència dels ecosistemes naturals.
Articles relacionats
Barcelona participarà amb 70 ciutats en una marató de biodiversitat
19 d'abril 2018Anna Ramon Revilla
,
La intel·ligència afavoreix l’aparició de noves espècies
17 d'abril 2018Giulio Nigro
Per a què volem tants escarabats diferents?
16 d'abril 2018Francisco Lloret
Llacs i torberes a debat a les jornades del projecte REPLIM
11 d'abril 2018Albert Naya i Díaz
,
La biodiversitat mundial i el benestar humà estan en declivi
26 de març 2018CREAF

Follow CREAF on: