El CREAF vol despertar el cuquet de la recerca als joves amb un nou programa de beques d’estiu

1 de març 2021

Gràcies a l’impuls del programa Severo Ochoa el centre presenta el seu primer Programa de beques d’estiu #CREAFellow, la primera crida per captar talent jove nacional i internacional.

Imatge del curs

Al CREAF l’estiu ja comença a treure el nas. Gràcies a l’impuls del programa Severo Ochoa el centre presenta el seu primer Programa de beques d’estiu #CREAFellow, la primera crida per captar talent jove nacional i internacional del centre. Concretament, ofereix 4 beques de 2000 euros a quatre estudiants de grau brillants que vulguin fer una estada de dos mesos al CREAF i despertar així el cuquet per la recerca en ecologia.

La crida està oberta fins al 31 de març i pretén convertir-se en el primer pas de la carrera investigadora dels estudiants de grau.

A qui va dirigit el programa?
La beca s’adreça a estudiants universitaris amb talent de qualsevol nacionalitat en un curs avançat del grau.

Quan es durà a terme?
Els 4 participants tindran l’oportunitat de treballar colze a colze amb investigadors del CREAF durant dos mesos entre maig i octubre de 2021 *.

Què inclou la beca?
Els estudiants rebran 2.000 € i si es justifica degudament, les despeses de viatge de fins a 200 €. L’assegurança mèdica va a càrrec de cada estudiant.

Com es farà la selecció?
Les sol·licituds seran avaluades segons el currículum, les qualificacions acadèmiques i la carta de motivació. A l’abril, ens posarem en contacte amb tots els candidats per fer-los saber si han estat guardonats amb alguna de les beques o no. Els quatre candidats seleccionats escolliran (seguint l’ordre resultant del procés de selecció) el projecte de recerca al qual s’incorporaran durant la seva estada de dos mesos entre els proposats pel personal investigador del CREAF.

Què faré durant l’estada?

El CREAF ofereix la possibilitats de fer una immersió en projectes científics ben variats: alguns treballaran amb la anàlisis de dades de recerca, altres tindran sortides de camp per observar amfibis i fer-ne un atles, en dues propostes es podrà seguir l’evolució de comunitats d’artròpodes, altres descobriran els paisatges de Doñana i altres viatjaran fins a Eivissa per descobrir l’impacte d’una serp invasora.

Com puc presentar-me i a quins projectes puc optar?

Tens tota la informació a la pàgina de Fellowships del web del CREAF.

CALENDARI

• Març: Convocatòria oberta.
• Abril: Selecció dels estudiants i comunicació dels resultats.
• Maig-octubre: Desenvolupament del programa de beques d’estiu *
• Novembre 2021: Avaluació del programa *

El CREAF és un centre de recerca que genera coneixements i solucions innovadores en ecologia terrestre per ajudar a la societat a mitigar els efectes del Canvi Global, a crear plans d'adaptació i a augmentar la capacitat de resiliència dels ecosistemes naturals.
Articles relacionats
,
De què fa olor la primavera?
15 d'abril 2021Verónica Couto Antelo
,
La manca de vent que provoca el canvi climàtic pot endarrerir la caiguda de les fulles en les latituds altes
13 d'abril 2021Anna Ramon Revilla
Nova etapa d’Eklipse, una iniciativa europea que omple el buit entre política i coneixement sobre biodiversitat
6 d'abril 2021CREAF
Mariona Ferrandiz guanya el Premi de Recerca Científica de l’Ajuntament de Barcelona
26 de març 2021CREAF
,
“Cal integrar els serveis ecosistèmics i la biodiversitat en les polítiques de conservació del medi natural”, Judit Lecina
26 de març 2021CREAF

Follow CREAF on: