Els Manuals de gestió d’hàbitats, finalistes en els premis Junceda 2014

9 de febrer 2015

La il·lustradora Agnès Perelló ha estat distingida com a finalista en la categoria Divulgació i Ciència dels Premis Junceda 2014, pel seu treball infogràfic dins de la col·lecció Manuals de gestió d’hàbitats, coordinada pel CREAF.

Agnès Perelló, finalista en Divulgació i Ciència dels Premis Junceda 2014.

Agnès Perelló, finalista pel seu treball amb el CREAF a la categoria Divulgació i Ciència dels Premis Junceda 2014.

Els Premis Junceda són un conjunt de guardons atorgats per l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya  (APIC) des de l’any 2003, per reconèixer la tasca dels professionals de la il·lustració. Contempla 12 categories de premis, una de les quals és la de Divulgació i Ciència, en la qual l’Agnès ha estat distingida com a finalista dels premis 2014.

El treball de l’Agnès Perelló dins de la col·lecció va ser fonamental per dotar l’obra, no només de la qualitat estètica necessària, sinó sobretot de la funcionalitat per la qual va ser concebuda: oferir el coneixement pluridisciplinar que tenim dels nostres hàbitats a un públic divers i de la manera més visual possible.

L’obra va ser un encàrrec de la Diputació de Barcelona, amb el finançament de l’Obra Social “la Caixa”. El CREAF va fer les tasques de concepció i coordinació editorial, a més d’asumir l’autoria d’una part important de les fitxes que hi conté. L’autoria de la resta de fitxes pertany a l’Àrea d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona (DIBA), el Centre Tecnològic i Forestal de Catalunya (CTFC), el Departament de Biologia Vegetal de la Universitat de Barcelona (UB), el Departament de Biologia Animal (també de la UB) i l’Institut Català d’Ornitologia (ICO).

, ,

J.Luis Ordóñez
Tècnic en comunicació al CREAF . Doctor en Biologia per la UAB (2004). Des de 2005 m'he dedicat a la divulgació científica en el terreny editorial, de la il·lustració i del vídeo.
Articles relacionats
,
Els llangardaixos de climes freds són els més afectats pel canvi climàtic
9 de setembre 2019CREAF
,
Aquest final de setembre submergeix-te en el ritme de la natura amb dos grans esdeveniments
4 de setembre 2019Pau Guzmán
,
Estan perdent els boscos tropicals la seva capacitat d’emmagatzemar carboni?
3 de setembre 2019CREAF
,
Les plantes creixen més ràpid davant l’augment de diòxid de carboni només si no els falta l’aigua
30 d'agost 2019Verónica Couto Antelo
El telenotícies de TV3 explica com reforestar els boscos amb la tècnica del cocoon
23 d'agost 2019Verónica Couto Antelo

Follow CREAF on: