Els Manuals de gestió d’hàbitats, finalistes en els premis Junceda 2014

9 de febrer 2015

La il·lustradora Agnès Perelló ha estat distingida com a finalista en la categoria Divulgació i Ciència dels Premis Junceda 2014, pel seu treball infogràfic dins de la col·lecció Manuals de gestió d’hàbitats, coordinada pel CREAF.

Agnès Perelló, finalista en Divulgació i Ciència dels Premis Junceda 2014.

Agnès Perelló, finalista pel seu treball amb el CREAF a la categoria Divulgació i Ciència dels Premis Junceda 2014.

Els Premis Junceda són un conjunt de guardons atorgats per l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya  (APIC) des de l’any 2003, per reconèixer la tasca dels professionals de la il·lustració. Contempla 12 categories de premis, una de les quals és la de Divulgació i Ciència, en la qual l’Agnès ha estat distingida com a finalista dels premis 2014.

El treball de l’Agnès Perelló dins de la col·lecció va ser fonamental per dotar l’obra, no només de la qualitat estètica necessària, sinó sobretot de la funcionalitat per la qual va ser concebuda: oferir el coneixement pluridisciplinar que tenim dels nostres hàbitats a un públic divers i de la manera més visual possible.

L’obra va ser un encàrrec de la Diputació de Barcelona, amb el finançament de l’Obra Social “la Caixa”. El CREAF va fer les tasques de concepció i coordinació editorial, a més d’asumir l’autoria d’una part important de les fitxes que hi conté. L’autoria de la resta de fitxes pertany a l’Àrea d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona (DIBA), el Centre Tecnològic i Forestal de Catalunya (CTFC), el Departament de Biologia Vegetal de la Universitat de Barcelona (UB), el Departament de Biologia Animal (també de la UB) i l’Institut Català d’Ornitologia (ICO).

, ,

J.Luis Ordóñez
Tècnic en comunicació al CREAF . Doctor en Biologia per la UAB (2004). Des de 2005 m'he dedicat a la divulgació científica en el terreny editorial, de la il·lustració i del vídeo.
Articles relacionats
“No podrem eliminar els incendis del sistema mediterrani. El que podem fer és decidir sobre com volem que siguin, i aprendre a conviure amb el foc”, Andrea Duane
29 de maig 2019Ángela Justamante
La sequera és la principal culpable de la davallada d’ocells i papallones al mediterrani
28 de maig 2019Anna Ramon Revilla
Claus per a identificar les diferents espècies de pins, infografia disponible!
27 de maig 2019Ángela Justamante
GRUMETS rep el segell Copernicus Academy
22 de maig 2019CREAF
Jaume Terradas, fundador del CREAF, rep la Creu de Sant Jordi 2019
17 de maig 2019Anna Ramon Revilla

Follow CREAF on: