Search

Es presenta Mosquito Alert al Parlament Europeu

Algunos de los participantes de la reunión.
Algunos de los participantes de la reunión.

La Ciència Ciutadana cada cop guanya més pes i és per això que, el passat 7 de setembre, es van presentar diversos projectes relacionats al Parlament Europeu, Brussel·les. Entre ells, apareixia Mosquito Alert i la seva repercussió a l’estat espanyol. 

Alguns dels participants de la reunió.
Alguns dels participants de la reunió. Autor: Mosquito Alert.

La ECSA (European Citizen Science Association) és una associació que vetlla per donar a la Ciència Ciutadana la importància que es mereix. Amb aquest objectiu clar, va presentar el 7 de setembre diversos projectes davant dels membres del Parlament Europeu en una conferència. John Palmer va ser l’encarregat de parlar sobre Mosquito Alert i l’efecte d’aquest tipus de sistemes d’alerta.

Al llarg de la seva presentació, Palmer va explicar el funcionament del projecte i l’ús de la app, tot recalcant la veritable utilitat que suposa la participació dels ciutadans. Ho va exemplificar amb casos d’èxit, com la detecció precoç de mosquit tigre a Aragó.

Si voleu llegir la notícia completa i veure la presentació que es va dur a terme, us dirigim a la entradeta que ha fet l’equip de Mosquito Alert. 

Comparteix l'article!

Articles relacionats

La ginesta, que la veiem florida en aquesta imatge del 22 d'octubre a Barcelona, només hauria de tenir flors entre els mesos d'abril i juliol. Font: Elisabeth Llopart (Voluntària de RitmeNatura)
Notícies
Gerard Gaya

Plantes d’arreu de Catalunya floreixen i fructifiquen també a la tardor a causa de la calor dels darrers mesos

La temperatura de setembre i octubre, molt més càlida del que és habitual per l’època de l’any, ha modificat els cicles naturals de moltes espècies, substituint l’inici de la tardor per una “segona primavera”. Ha tornat a brotar vinya del Penedès i el Garraf, s’ha retardat la caiguda de les fulles d’alguns arbres de fulla caduca i han florit per segona vegada multitud de plantes silvestres i arbres fruiters des de les Terres de l’Ebre fins a la Catalunya Nord.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia