Search

Formes part d’una entitat naturalista o ets aficionat a la natura?

iNaturalist
iNaturalist

El CREAF està cercant persones o entitats naturalistes que facin sortides de camp i que els hi agradin les noves tecnologies. Gràcies al finançament del Ministerio de Economía y Competitividad a través de la Fundació Española Ciencia y Tecnologia el CREAF està a punt de llançar la versió espanyola, catalana, gallega i euskera de l’aplicació iNaturalist. Volem que la proveu!

iNaturalist
iNaturalist

 

El CREAF vol difondre al màxim de persones interessades el futur llançament de l’aplicació iNaturalist en versió catalana/euskera/gallega/castellana.

iNaturalist (inaturalist.org) és una plataforma més completa del moment per registrar el que es veu a la naturalesa, conèixer altres amants de la natura i aprendre sobre el món natural.

A més, als naturalistes o persones vinculades a l’àmbit de la biodiversitat els permet gestionar dades pròpies, crear projectes i guies de camp, i conté un sistema per gestionar identificacions dubtoses d’espècies. Les dades que aporten els ciutadans i professionals s’uneixen i són verificades per un grup d’experts que les envien al GBIF i a l’EOL, plataformes de les quals iNat també es nodreix.

Us necessitem per a que quan ho tinguem enllestit un descarregueu l'aplicació, la utilitzeu i ens doneu feedback!

Aquesta aplicació l’està desenvolupant el Bernat Claramunt en el marc d’un projecte FECYT.

Organitzarem una sortida de camp amb tots vosaltres per fer una marató d’avistaments. No hi podeu faltar! També necessitem la vostra ajuda per localitzar el màxim d’entitats naturalistes o vinculades a les observacions d’animalons i plantes que els hi pugui interessar. Entitats de tota Espanya!

Podeu donar-vos d’alta al fitxer d’interessats en aquest formulari:

VULL REBRE INFORMACIÓ DE iNATURALIST

Feu córrer la veu i el formulari per aconseguir un bon volum d’usuaris!

 

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia