,

Ja podeu consultar la memòria anual 2018 del CREAF

15 de juliol 2019

Ja hem publicat la versió online de la memòria anual 2018 del CREAF. Aquest any hem publicat 239 articles SCI, el 80% dels quals ho han estat en revistes situades al primer quartil. 

Portada de la mèmoria d'activitats CREAF 2018

Portada de la memòria d’activitats CREAF 2018

Per fi tenim disponible la memòria anual d’activitats del centre corresponent a l’any anterior. Aquest document recull les fites, notícies, esdeveniments, activitats i publicacions que hem desenvolupat al CREAF durant el 2018. També permet veure l’evolució del centre respecte d’anys anteriors, pel que fa a projectes, personal, finançament i publicacions. Alguns dels elements més destacats són:

  • El 2018 hem publicat 239 articles científics SCI, vuit articles més que l’any anterior. El 80,3% d’aquests articles han estat publicats en revistes del primer quartil. En destaquen els quatre publicats a la revista Nature, i sis més publicats a revistes amb un índex d’impacte SJR superior a sis.
  • El personal laboral del CREAF s’ha reduït lleugerament a 215 persones, 126 de les quals han estat personal investigador.
  • Durant l’any s’han mantingut 76 projectes actius, 18 dels quals han estat projectes amb finançament europeu.

Podeu descarregar-vos la Memòria Anual del CREAF 2018 en PDF (en anglès) en aquest enllaç. També podeu llegir la mateixa publicació des de l’ISSUU en aquest enllaç.

,

CREAF
El CREAF és un centre de recerca que genera coneixements i solucions innovadores en ecologia terrestre per ajudar a la societat a mitigar els efectes del Canvi Global, a crear plans d'adaptació i a augmentar la capacitat de resiliència dels ecosistemes naturals.
Articles relacionats
Prenent un cafè amb el cicle del nitrogen
22 d'octubre 2019Verónica Couto Antelo
,
“Hi ha molta desigualtat entre el cost de vida i les beques universitàries al doctorat” explica Sara Reverté
17 d'octubre 2019Verónica Couto Antelo
La ciència ciutadana és una font de dades per a fer el seguiment dels objectius de desenvolupament sostenible
11 d'octubre 2019Ángela Justamante
,
Els boscos nous creixen més però són més sensibles al canvi climàtic
9 d'octubre 2019Anna Ramon Revilla
,
Life-Polyfarming proposa un canvi de model agroalimentari totalment sostenible
8 d'octubre 2019Ángela Justamante

Follow CREAF on: