Ja podeu consultar la memòria anual 2020 del CREAF

30 de juliol 2021

El CREAF ja ha fet pública la seva memòria anual del 2020 on resumeix tota la seva activitat científica. Un any marcat per la pandèmia que no ha frenat el creixement del centre.

Portada de la memòria

Portada de la memòria

En l’àmbit científic en destaquem el creixement sostingut de publicacions i la seva qualitat. Amb 262 articles científics publicats en revistes SCI, i un 90.3 % de les revistes en Quartil 1. És una bona noticia també el reconeixement de quatre investigadors dins del rànking de Highly Cited Researchers de Clarivate Analytics. Si ens focalitzem en l’activitat internacional, estem molt satisfets de la nostra participació en xarxes i iniciatives com la IPBES, la SER o la recent inclusió del CREAF dins els EOSC Cloud. Aquesta activitat ens està duent a guanyar reputació i posicionament en àmbit com la restauració d’hàbitats, el seguiment, estudi i conservació de la biodiversitat o la interoperabilitat i qüestions relacionades amb la qualitat de dades de recerca, entre d’altres.

ixí, el CREAF ja participa en 44 projectes Europeus, i tenim un lideratge creixent que ens permet coordinar 4 d’aquest projectes. L’execució del Severo Ochoa també continua, i és per aquest motiu que aquest 2020 hem pogut contractar una persona encarregada de donar suport a la captació i retenció de talent investigador, i a coordinar l’oficina de gènere del CREAF. D’altra banda, hem integrat també a una nova coordinadora científica i s’han reforçat les estratègies de comunicació y relacions internacionals amb dues persones més.

Per descarregar la memòria en pdf (Anglès)  cliqueu aquest enllaç.

, ,

El CREAF és un centre de recerca que genera coneixements i solucions innovadores en ecologia terrestre per ajudar a la societat a mitigar els efectes del Canvi Global, a crear plans d'adaptació i a augmentar la capacitat de resiliència dels ecosistemes naturals.
Articles relacionats
,
La Ricarda, l’última peça del delta del Llobregat?
19 de setembre 2021Verónica Couto Antelo
, ,
Any complicat per als boscos de Catalunya
16 de setembre 2021Pau Guzmán
,
Alba Anadon Rosell: una mirada amable amb un discurs contundent
14 de setembre 2021Adriana Clivillé
,
Supervisar el NO₂ atmosfèric permet predir si el confinament és eficaç contra una pandèmia
16 d'agost 2021Adriana Clivillé
Les espècies d’abelles amb cervells més grans aprenen millor
16 d'agost 2021Anna Ramon Revilla

Follow CREAF on: