Jaume Terradas, membre d’honor del COAMB

10 de juny 2015

El passat 13 de maig, en la darrera reunió de la Junta de Govern del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya, es va aprovar el nomenament del professor Jaume Terradas com a Membre d’Honor del Col·legi. L’Assemblea General del COAMB va atorgar-li el càrrec d’emèrit, de manera definitiva, el passat 22 de maig al Convent de Sant Agustí (Barcelona).

Jaume Terradas

Jaume Terradas

Des del Col·legi reconeixen la contribució d’en Jaume Terradas a les Ciències Ambientals i a la mateixa institució. Més concretament, posen de manifest tant la trajectòria professional del professor emèrit, com a impulsor i com a referent a la recerca en ecosistemes terrestres,com s’emfatitza el seu paper i aportació a l’Educació ambiental a Catalunya.

, , ,

Tècnic de Comunicació al CREAF. Sóc estudiant de Biologia Ambiental, amb certes tendències botàniques. A un any i poc d'acabar la carrera, m'ha sorgit la oportunitat d'aproximar-me a un món diferent al de fins ara: el de la comunicació científica.
Articles relacionats
L’escola Peramàs crea un mapa interactiu dels ocells de Mataró amb l’assessorament del CREAF
2 de juliol 2020Pau Guzmán
El CREAF, nou membre de la Society for Ecological Restoration
1 de juliol 2020Adriana Clivillé
Vols ajudar a testejar el Laboratori Forestal Català?
26 de juny 2020CREAF
El CREAF s’uneix a Red4C per elaborar una guia de canvi climàtic i ciència ciutadana
25 de juny 2020Pau Guzmán
Durant l’estiu els boscos emeten més concentració de monoterpens, les fragàncies relacionades amb la salut de les persones
22 de juny 2020CREAF

Follow CREAF on: