,

La gestió post-incendi en bosquines d’arboç

19 de desembre 2014

Presentem un nou document divulgatiu de la sèrie de publicacions sobre la gestió del bosc després del foc. En aquest cas, el document parla de la gestió en bosquines d’arboç, i és el resultat dels treballs fets per la Lídia Quevedo per a la seva tesi doctoral i d’un estudi del CREAF i la Diputació de Barcelona.

Portada i interiors del document.

Portada i interiors del document.

La majoria de les dades que han servit de base per elaborar aquest document han estat recollides i analitzades per a la tesi doctoral de la Lídia Quevedo (CREAF). La tesi, dirigida per Anselm Rodrigo i titulada Bosquines d’Arbutus unedo L.: increment de la seva presència pel règim de focs i efectes de la gestió silvícola sobre el seu creixement, reproducció i fauna associada, va ser llegida el dia 16 d’aquest mes a la Facultat de Ciències i Biociències de la UAB. Una altra part dels continguts del document surten dels treballs duus a terme pel Josep Maria Espelta (CREAF) en el marc d’un estudi amb la Diputació de Barcelona.

Podeu descarregar el PDF aquí.

També podeu llegir el document en l’ISSUU:

, , , , , , , , , , ,

Tècnic en comunicació al CREAF . Doctor en Biologia per la UAB (2004). Des de 2005 m'he dedicat a la divulgació científica en el terreny editorial, de la il·lustració i del vídeo.
Articles relacionats
Els resultats essencials de la COP26
10 de novembre 2021CREAF
Disponible el nou Laboratori Forestal Català
8 de novembre 2021CREAF
Les mesures d’adaptació que es prenen arreu del món no redueixen el risc que comporta el canvi climàtic per a la humanitat
5 de novembre 2021Anna Ramon Revilla
Els colors de tardor s’han fet esperar
4 de novembre 2021Gerard Gaya
El CREAF et convida a experimentar amb la natura dintre i fora de l’aula
4 de novembre 2021Florencia Florido

Follow CREAF on: