Publiquem el nostre primer butlletí internacional

8 de setembre 2020

El primer butlletí internacional del CREAF ha vist la llum, amb la intenció de millorar la nostra visibilitat, reputació i captació de talent. El seu fil conductor és l’ecologia com a solució i recull actualitat tant diversa com les beques postdoctorals de ‘la Caixa’ amb l’experiència de l’Oriol Lapiedra i l’opinió de Marc Palahí, director de l’European Forest Institute, sobre la seva col·laboració amb nosaltres.

Butlletí internacional del CREAF

El primer butlletí internacional del CREAF se centra en l’ecologia com a solució. Crèdit: Public Domain

Llegir la primera entrega del butlletí internacional

Aquest primer número també inclou la menció per part de l’Agència Europea del Medi Ambient d’un treball d’en Lluís Brotons i Virgilio Hermoso sobre la connexió d’àrees protegides amb infraestructures verdes; un estudi de Josep Peñuelas sobre l’amenaça de l’ozó per a la biodiversitat, a més de la participació de Pilar Andrés en un informe europeu per restaurar la biodiversitat i els serveis ecosistèmics. Així mateix, hi té cabuda l’estudi sobre els compostos orgànics volàtils a l’Amazones, liderat per Ana María Yáñez, i hi destaquem els dos nous projectes EOTisT, amb Lluís Pesquer, i FRAMEwork, amb Cristina Domingo, un pas més en la projecció internacional del CREAF en l’observació de la terra, la teledetecció, l’agrobiodoversitat i la ciència ciutadana. En aquest àmbit, l’agenda es fa ressò de la conferència inaugural de Geospatial Sensing Virtual 2020 per part de Joan Masó, a primers de setembre.

Subscripció butlletí internacional!

Desitgem que us el feu tant vostre, que esdevingui clau per a la internacionalització del Centre.

, , , , , , , , , , , ,

Periodista amb interès en la comunicació i el màrqueting digital, fils conductors de la meva experiència en estratègies de comunicació corporativa, creació de continguts, gestió de xarxes socials i campanyes, gabinet de premsa, formació de portaveu, comunicació de crisi i reputació i marca. M'he involucrat en iniciatives de divulgació sobre el medi natural, les energies renovables, la tecnologia, el territori i la seva gestió amb criteris ambientals per a empreses, univeristats, administració pública i consultoria.
Articles relacionats
Enguany el Màster Oficial en Teledetecció i SIG s’impartirà en doble modalitat, presencial i en línia
23 de setembre 2020CREAF
,
Polyfarming, referent de Harvard per a dissenyar un nou model de ciutat
17 de setembre 2020Ángela Justamante
Les marmotes es comuniquen mitjançant dialectes
4 de setembre 2020Verónica Couto Antelo
La coincidència d’incendis amb pluges extremes multiplica el risc de perdre sòl forestal al Mediterrani
2 de setembre 2020CREAF
,
Crear paisatges menys inflamables reduiria fins a un 50% l’àrea cremada prevista per als pròxims 30 anys
28 d'agost 2020Anna Ramon Revilla

Follow CREAF on: