Search

El Prismàtic engega un cicle de seminaris virtuals dirigit a la gestió del medi natural

La plataforma de coneixement Prismàtic, iniciativa del Departament de Territori i Sostenibilitat que coordina el CREAF, estrena els #cafèPrismàtic: seminaris virtuals d’una hora sobre les temàtiques més actuals de la gestió i planificació del patrimoni natural i la biodiversitat.

L’objectiu d’aquests seminaris és presentar quines eines ofereix l’evidència científica per mitigar diverses problemàtiques del dia a dia de la gestió del territori. Així, de la mà de les diverses entitats que col·laboren al Prismàtic, es parlarà sobre la reintroducció de flora protegida al Mediterrani, la contaminació per microplàstics, la pèrdua de la nacra a les costes catalanes, l’aprofitament forestal i les plagues urbanes, entre molts altres temes d’actual importància.

>>Consulta el programa<<

Els #cafèPrismàtic tindran lloc del gener al juny de 12 a 13h, incloent una ronda de preguntes, per poder aclarir dubtes i compartir experiències. La plataforma per participar-hi serà Zoom i caldrà inscripció prèvia.

>>Vull inscriure’m!<<

Aquests seminaris són una oportunitat per enfortir l’agenda comuna entre la recerca a Catalunya i la seva gestió i planificació, una fita important per a l’Estratègia del Patrimoni Natural i la Biodiversitat ÉSNATURA 2030. Us hi apunteu?

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Estany d'alta muntanya a Andorra. Imatge: Galdric Mossoll
Notícies
CREAF

Arrenca una expedició per cartografiar la biodiversitat invisible dels llacs pirinencs

La regió dels Pirineus està experimentant un índex d’escalfament superior a la mitjana mundial, fet que la converteix en un observatori crític per als impactes del canvi climàtic. Un equip científic ha iniciat esforços conjunts per cartografiar la biodiversitat dels microorganismes que viuen sota la superfície de 300 llacs diferents dels Pirineus.

Rosa canina. Autoria: Joanna_Boisse.
Notícies
Anna Ramon

Els boscos europeus perden orquídies, però guanyen roses 

Un estudi internacional liderat pel CREAF determina que la biodiversitat del sotabosc europeu s’ha mantingut estable en els darrers 40 anys, encara que hi ha hagut extincions i noves aportacions a escala local.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia