,

El Prismàtic engega un cicle de seminaris virtuals dirigit a la gestió del medi natural

22 de desembre 2020

La plataforma de coneixement Prismàtic, iniciativa del Departament de Territori i Sostenibilitat que coordina el CREAF, estrena els #cafèPrismàtic: seminaris virtuals d’una hora sobre les temàtiques més actuals de la gestió i planificació del patrimoni natural i la biodiversitat.

CafePrismatic_Blog02

L’objectiu d’aquests seminaris és presentar quines eines ofereix l’evidència científica per mitigar diverses problemàtiques del dia a dia de la gestió del territori. Així, de la mà de les diverses entitats que col·laboren al Prismàtic, es parlarà sobre la reintroducció de flora protegida al Mediterrani, la contaminació per microplàstics, la pèrdua de la nacra a les costes catalanes, l’aprofitament forestal i les plagues urbanes, entre molts altres temes d’actual importància.

>>Consulta el programa<<

Els #cafèPrismàtic tindran lloc del gener al juny de 12 a 13h, incloent una ronda de preguntes, per poder aclarir dubtes i compartir experiències. La plataforma per participar-hi serà Zoom i caldrà inscripció prèvia.

>>Vull inscriure’m!<<

Aquests seminaris són una oportunitat per enfortir l’agenda comuna entre la recerca a Catalunya i la seva gestió i planificació, una fita important per a l’Estratègia del Patrimoni Natural i la Biodiversitat ÉSNATURA 2030. Us hi apunteu?

, , , , , , ,

Tècnica de Comunicació del CREAF des del 2016. Apasionada del món natural i la seva divulgació. Biòloga (UB) i màster en comunicació científica (BSM-UPF).
Articles relacionats
Més boscos per al Green Deal: la restauració passiva com a potencial alternativa a les plantacions
7 de gener 2021CREAF
Enrique Doblas intervé com a pèrit especialitzat en un debat sobre justícia i polítiques de protecció sòcio ambiental al Brasil
30 de desembre 2020Adriana Clivillé
Participem a Europabon, el projecte d’observació de la biodiversitat al servei de polítiques públiques europees
28 de desembre 2020Adriana Clivillé
Els nanoplàstics alteren el microbioma intestinal i poden afectar la salut dels organismes aquàtics i la humana
21 de desembre 2020Anna Ramon Revilla
El CREAF s’adhereix a l’European Open Science Cloud, EOSC
18 de desembre 2020Ángela Justamante

Follow CREAF on: