,

El Prismàtic engega un cicle de seminaris virtuals dirigit a la gestió del medi natural

22 de desembre 2020

La plataforma de coneixement Prismàtic, iniciativa del Departament de Territori i Sostenibilitat que coordina el CREAF, estrena els #cafèPrismàtic: seminaris virtuals d’una hora sobre les temàtiques més actuals de la gestió i planificació del patrimoni natural i la biodiversitat.

CafePrismatic_Blog02

L’objectiu d’aquests seminaris és presentar quines eines ofereix l’evidència científica per mitigar diverses problemàtiques del dia a dia de la gestió del territori. Així, de la mà de les diverses entitats que col·laboren al Prismàtic, es parlarà sobre la reintroducció de flora protegida al Mediterrani, la contaminació per microplàstics, la pèrdua de la nacra a les costes catalanes, l’aprofitament forestal i les plagues urbanes, entre molts altres temes d’actual importància.

>>Consulta el programa<<

Els #cafèPrismàtic tindran lloc del gener al juny de 12 a 13h, incloent una ronda de preguntes, per poder aclarir dubtes i compartir experiències. La plataforma per participar-hi serà Zoom i caldrà inscripció prèvia.

>>Vull inscriure’m!<<

Aquests seminaris són una oportunitat per enfortir l’agenda comuna entre la recerca a Catalunya i la seva gestió i planificació, una fita important per a l’Estratègia del Patrimoni Natural i la Biodiversitat ÉSNATURA 2030. Us hi apunteu?

, , , , , , ,

Tècnica de Comunicació del CREAF des del 2016. Apasionada del món natural i la seva divulgació. Biòloga (UB) i màster en comunicació científica (BSM-UPF).
Articles relacionats
,
De què fa olor la primavera?
15 d'abril 2021Verónica Couto Antelo
,
La manca de vent que provoca el canvi climàtic pot endarrerir la caiguda de les fulles en les latituds altes
13 d'abril 2021Anna Ramon Revilla
Nova etapa d’Eklipse, una iniciativa europea que omple el buit entre política i coneixement sobre biodiversitat
6 d'abril 2021CREAF
Mariona Ferrandiz guanya el Premi de Recerca Científica de l’Ajuntament de Barcelona
26 de març 2021CREAF
,
“Cal integrar els serveis ecosistèmics i la biodiversitat en les polítiques de conservació del medi natural”, Judit Lecina
26 de març 2021CREAF

Follow CREAF on: