Vols ajudar a testejar el Laboratori Forestal Català?

26 de juny 2020

Fa uns mesos que ja es pot consultar el Laboratori Forestal Català, una iniciativa del CREAF i del CTFC que reuneix tota la informació disponible sobre els boscos de Catalunya en un sol web. Ara demanem la col·laboració de les persones usuàries per acabar de definir la versió final.

Fageda. Crèdit: Public Domain.

Fageda. Crèdit: Public Domain.

Saps que tens totes les dades sobre els boscos de Catalunya a la teva disposició en un únic portal? Aquest portal s’ha batejat amb el nom de Laboratori Forestal Català i serà una peça vertebral del nou Portal de Boscos de Catalunya juntament amb l’Observatori Forestal Català. Ara mateix el Laboratori està en una fase de proves i necessitem que moltes persones en facin ús per detectar errors i proposar millores. Així, podrem acabar de desenvolupar el web tenint en compte la seva experiència.

Les dades, a més d’estar totes juntes, estan netes d’errors, són consultables mitjançant un visualitzador cartogràfic molt intuÏi es poden descarregar.
El valor afegit del laboratori és que les dades que s’hi troben, a més d’estar totes juntes, estan netes d’errors, són consultables mitjançant un visualitzador cartogràfic molt intuïtiu i es poden descarregar en diferents formats per fer-les servir per la recerca o la gestió.

Ens vols ajudar? Uneix-te i sigues testejador/a!!  

Per poder configurar la versió definitiva del laboratori demanem la col·laboració de les personesusuàries. Necessitarem que revisin la plana i donin la seva opinió. A canvi, seran les primeres beneficiàries de les possibilitats que ofereix el nou web. Les persones que estiguin interessades en col·laborar hauran de fer la sol·licitud escrivint un correu a l’adreça laboratori_forestal@creaf.uab.cat

Un cop escriviu, rebreu tota la informació del coordinador del projecte. En general, el procés serà molt fàcil i comptarà amb assessorament per fer servir els diferents mòduls que hi ha ja disponibles:

, , , ,

El CREAF és un centre de recerca que genera coneixements i solucions innovadores en ecologia terrestre per ajudar a la societat a mitigar els efectes del Canvi Global, a crear plans d'adaptació i a augmentar la capacitat de resiliència dels ecosistemes naturals.
Articles relacionats
El model MEDFATE ajuda a entendre el funcionament i la dinàmica dels boscos mixtos limitats per l’aigua
25 de novembre 2020CREAF
Els incendis controlats redueixen el risc de patir grans incendis forestals
25 de novembre 2020Ángela Justamante
El CREAF participa en una trobada amb el conseller d’Empresa, Ramon Tremosa
23 de novembre 2020Verónica Couto Antelo
, , ,
El canvi global obliga a una nova gestió del foc per preservar la biodiversitat
19 de novembre 2020CREAF
, ,
Josep Peñuelas, distingit com a membre de l’organització americana referent en ciència avançada de la Terra i l’espai
19 de novembre 2020Adriana Clivillé

Follow CREAF on: