Últims dies per enviar els ‘abstracts’ per a la conferència final del BeWater

12 de desembre 2016

El 31 de desembre és l’últim dia per a enviar els ‘abstracts’ per a la conferència del projecte BeWater que se celebrarà a Eslovènia el 7 i 8 de març de 2017.

La ciutat de Nova Gorica, a Eslovènia, acollirà la conferència els dies 7 i 8 de març de 2017. Autor: Johann Jaritz (CC BY-SA 3.0 AT)

La ciutat de Nova Gorica, a Eslovènia, acollirà la conferència els dies 7 i 8 de març de 2017. Autor: Johann Jaritz (CC BY-SA 3.0 AT)

Els propers 7 i 8 de març, la ciutat eslovena de Nova Gorica acollirà la conferència final del projecte BeWater River Basin Adaptation Conference. Amb aquesta conferència es volen compartir experiències i identificar les millors pràctiques en la interacció ciència-ciutadania en el camp de la gestió de les conques fluvials i l’adaptació al canvi climàtic.

Les presentacions orals, d’uns 5 a 10 minuts de durada, es poden enviar fins el 31 de desembre de 2016 i poden versar sobre qualsevol d’aquestes dues temàtiques: millors pràctiques per a les estratègies de gestió adaptativa, o bé sobre consideracions polítiques per a una gestió participativa de les conques fluvials.

Podeu enviar els vostres resums aquí, i registrar-vos per a participar a la conferència seguint aquest enllaç.

, , , , , , , , , ,

El CREAF és un centre de recerca que genera coneixements i solucions innovadores en ecologia terrestre per ajudar a la societat a mitigar els efectes del Canvi Global, a crear plans d'adaptació i a augmentar la capacitat de resiliència dels ecosistemes naturals.
Articles relacionats
, ,
Un sòl sa és imprescindible per a aconseguir la sobirania alimentària
29 de maig 2020Ángela Justamante
Sis tècniques imprescindibles per a conèixer l’agricultura regenerativa!
26 de maig 2020Ángela Justamante
L’agricultura podria retornar el 50% de les terres de cultiu a la natura i mantenir la seva producció
24 de maig 2020Anna Ramon Revilla
,
Les plantes nouvingudes actuen com un imant per als pol·linitzadors
22 de maig 2020Verónica Couto Antelo
,
El canvi passa per l’ecologia
21 de maig 2020Carles Castell Puig

Follow CREAF on: