, , ,

Vídeo: El magnetisme entre l’escola Peramàs i el CREAF

24 de març 2020

El programa d’inclusió escolar Magnet llança el vídeo de presentació de l’aliança entre el CREAF i l’escola Peramàs. “Busquem preguntes que siguin interessants alhora per a la recerca del CREAF i per als nens i nenes a l’aula”, explica la formadora del programa, la Genina Calafell.

Imatge del vídeo. Crèdit: Magnet.

Imatge del vídeo. Crèdit: Magnet.

Des de l’any passat, el CREAF s’ha implicat en una aliança Magnet amb l’escola Peramàs de Mataró amb l’objectiu d’assolir l’èxit educatiu i una composició social més equilibrada a les seves aules. La natura serà el fil conductor per aconseguir-ho. “És interessant introduir la metodologia científica, el saber fer del CREAF com a centre d’excel·lència, en el dia a dia de l’escola” explica la Genina Calafell,

Per il·lustrar aquesta col·laboració, recentment s’ha publicat un vídeo que recull a la perfecció els objectius de l’aliança, tal i com indica el director de l’escola Peramàs, Joan Llorens: “tenim molt clar que sense curiositat no hi ha aprenentatge“.

Podeu recuperar el vídeo o veure’l a continuació:

L’aliança Magnet entre el CREAF i l’escola Peramàs compta amb el suport de la Fundació Bofill, la Diputació de Barcelona, l’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB i l’Ajuntament de Mataró.

Pel que fa a l’equip de persones del centre implicades, hi participen l’Anabel Sánchez i l’Eduard Pla (tots dos protagonistes del vídeo), José Luis Ordóñez, Pau Guzmán, Anna Ramon, Elena Fagín, Laura Blanquer, Andrea Vidal, Sara Marañón, Roberto Molowny i Diana Estop.

, , , , , , , , ,

Tècnica de Comunicació del CREAF des de març del 2016. Graduada en Biologia (UB, 2015) i Màster en Comunicació Científica, Mèdica i Ambiental (BSM-UPF, 2016).
Articles relacionats
L’escola Peramàs crea un mapa interactiu dels ocells de Mataró amb l’assessorament del CREAF
2 de juliol 2020Pau Guzmán
El CREAF, nou membre de la Society for Ecological Restoration
1 de juliol 2020Adriana Clivillé
Vols ajudar a testejar el Laboratori Forestal Català?
26 de juny 2020CREAF
El CREAF s’uneix a Red4C per elaborar una guia de canvi climàtic i ciència ciutadana
25 de juny 2020Pau Guzmán
Durant l’estiu els boscos emeten més concentració de monoterpens, les fragàncies relacionades amb la salut de les persones
22 de juny 2020CREAF

Follow CREAF on: