, , ,

Vídeo: El magnetisme entre l’escola Peramàs i el CREAF

24 de març 2020

El programa d’inclusió escolar Magnet llança el vídeo de presentació de l’aliança entre el CREAF i l’escola Peramàs. “Busquem preguntes que siguin interessants alhora per a la recerca del CREAF i per als nens i nenes a l’aula”, explica la formadora del programa, la Genina Calafell.

Imatge del vídeo. Crèdit: Magnet.

Imatge del vídeo. Crèdit: Magnet.

Des de l’any passat, el CREAF s’ha implicat en una aliança Magnet amb l’escola Peramàs de Mataró amb l’objectiu d’assolir l’èxit educatiu i una composició social més equilibrada a les seves aules. La natura serà el fil conductor per aconseguir-ho. “És interessant introduir la metodologia científica, el saber fer del CREAF com a centre d’excel·lència, en el dia a dia de l’escola” explica la Genina Calafell,

Per il·lustrar aquesta col·laboració, recentment s’ha publicat un vídeo que recull a la perfecció els objectius de l’aliança, tal i com indica el director de l’escola Peramàs, Joan Llorens: “tenim molt clar que sense curiositat no hi ha aprenentatge“.

Podeu recuperar el vídeo o veure’l a continuació:

L’aliança Magnet entre el CREAF i l’escola Peramàs compta amb el suport de la Fundació Bofill, la Diputació de Barcelona, l’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB i l’Ajuntament de Mataró.

Pel que fa a l’equip de persones del centre implicades, hi participen l’Anabel Sánchez i l’Eduard Pla (tots dos protagonistes del vídeo), José Luis Ordóñez, Pau Guzmán, Anna Ramon, Elena Fagín, Laura Blanquer, Andrea Vidal, Sara Marañón, Roberto Molowny i Diana Estop.

, , , , , , , , ,

Verónica Couto Antelo
Tècnica de Comunicació del CREAF des de març del 2016. Graduada en Biologia (UB, 2015) i Màster en Comunicació Científica, Mèdica i Ambiental (BSM-UPF, 2016).
Articles relacionats
El CREAF posa el seu granet de sorra per combatre el coronavirus
30 de març 2020Verónica Couto Antelo
El Clúster de la Bioenergia de Catalunya i el CREAF promouran la recerca i la innovació en la gestió forestal sostenible
30 de març 2020CREAF
Tenir un cervell gran o criar moltes vegades permet a les aus ser bones urbanites
26 de març 2020Anna Ramon Revilla
,
Any de treva pels boscos de Catalunya
20 de març 2020Verónica Couto Antelo
Quines normes segueixen les plantes que viuen i creixen en els extrems?
19 de març 2020Anna Ramon Revilla

Follow CREAF on: