,

VÍDEO: Està desapareixent el pi roig de la serra de Prades?

14 de juny 2013

Us presentem el primer vídeo pilot del CREAF (subtitulat en català i castellà). L’objectiu d’aquests clips és de donar la possibilitat de fer-se una idea ràpida, clara i senzilla de les coses que estudiem, en un format més atractiu. Durant el proper any, produirem alguns vídeos més de projectes, curiositats, metodologies, respostes d’ecologia, etc.

El nou vídeo del CREAF està disponible al canal Youtube

El nou vídeo del CREAF està disponible al canal Youtube

 

Josep Barba, investigador del CREAF, es pregunta si el pi roig està desapareixent de la serra de Prades. Sembla que a escala mundial està havent un increment d’episodis de mortalitat i hi ha qui associa això al canvi climàtic. En el CREAF ho estem estudiant a un bosc mixt de pi roig (Pinus sylvestris) i alzina (Quercus ilex) de la serra de Prades que ha estat força afectat per episodis de sequera.

El vídeo té incorporats subtítols en castellà i en català (i pròximament en anglès). Els subtítols no només són útils per a les traduccions, sinó també perquè puguin accedir als vídeos les persones amb dificultats auditives, de manera que els seguirem fent en endavant.

 

, , , , ,

Tècnic en comunicació al CREAF . Doctor en Biologia per la UAB (2004). Des de 2005 m'he dedicat a la divulgació científica en el terreny editorial, de la il·lustració i del vídeo.
Articles relacionats
Els resultats essencials de la COP26
10 de novembre 2021CREAF
Disponible el nou Laboratori Forestal Català
8 de novembre 2021CREAF
Les mesures d’adaptació que es prenen arreu del món no redueixen el risc que comporta el canvi climàtic per a la humanitat
5 de novembre 2021Anna Ramon Revilla
Els colors de tardor s’han fet esperar
4 de novembre 2021Gerard Gaya
El CREAF et convida a experimentar amb la natura dintre i fora de l’aula
4 de novembre 2021Florencia Florido

Follow CREAF on: