WaterInnEU organitza un esdeveniment sobre l’aplicació d’estàndards al sector de l’aigua

22 de desembre 2015

El proper 10 de febrer de 2016 el projecte europeu WaterInnEU coordinat pel CREAF organitzarà un esdeveniment en el marc de la 3ª EIP on Water Conference. L’acte es celebrarà a Leeuwarden (Països Baixos) a càrrec de Lluís Pesquer, tècnic del projecte.

WaterInnEU project

WaterInnEU project

Per tercer any consecutiu tindrà lloc la EIP Water Conference, enguany titulada “How is water innovation succeeding in Europe?”. Un dels meetings previs a la conferència, el 9 de febrer, serà a càrrec del tècnic Lluís Pesquer, com a representant del projecte europeu WaterInnEU que coordina el CREAF. En la xerrada, titulada “River Basin Standards Interoperability Pilot”, Pesquer parlarà de com millorar la gestió de les conques hidrogràfiques a nivell d’Europa aplicant estàndards geoespacials OGC en la comunitat de l’aigua. Els exemples que exposarà en el marc del projecte WaterInnEU són els pilots de la conca del riu Escalda i la conca del riu Marista, on hi realitzen proves d’interoperabilitat.

El congrés agruparà un gran nombre de professionals del sector de l’aigua i la innovació i serà un punt de sortida de moltes oportunitats tant a nivell d’Europa com del planeta. A més, permetrà desenvolupar noves polítiques en el sector de la innovació i l’aigua i a la vegada eliminar les barreres amb les que sovint es topa aquest sector.

L’EIP Water Conference fa una convocatòria pública per renovar el Grup Directiu per als propers tres anys. Un cop passada la primera fase, amb aquesta crida es volen involucrar altres membres interessats en formar part d’aquest grup, juntament amb els membres que ja participen des de la primera fase.

, , , , , , ,

Tècnic en comunicació al CREAF. Sóc Biòloga Ambiental (UAB) i Màster en Comunicació Científica, Mèdica i Ambiental (UPF).
Articles relacionats
,
La Ricarda, l’última peça del delta del Llobregat?
19 de setembre 2021Verónica Couto Antelo
, ,
Any complicat per als boscos de Catalunya
16 de setembre 2021Pau Guzmán
,
Alba Anadon Rosell: una mirada amable amb un discurs contundent
14 de setembre 2021Adriana Clivillé
,
Supervisar el NO₂ atmosfèric permet predir si el confinament és eficaç contra una pandèmia
16 d'agost 2021Adriana Clivillé
Les espècies d’abelles amb cervells més grans aprenen millor
16 d'agost 2021Anna Ramon Revilla

Follow CREAF on: