Tesis

Notícies

En Sergio Osorio presenta la tesi i demostra que les normes de l’ecologia poden encara revisar-se

20 de desembre 2017Verónica Couto Antelo

Els insectes que comencen la vida adulta als mesos més freds són més grans? Una reconeguda regla de l’ecologia, la norma de Bergmann, argumenta que els organismes de les regions més fredes tendeixen a ser més grans. Fa ja dos mesos que en Sergio Osorio va presentar la seva tesi doctoral al CREAF i en ella analitzava aquesta norma per provar si també les estacions de l’any estan relacionades amb la mida.

Notícies

En David Aguadé explica la seva tesi sobre mortalitat per sequera en pi roig

21 de març 2017Albert Naya i Díaz

Han passat ja uns quants dies des d’aquell 22 de febrer, quan en David Aguadé va presentar la seva tesi davant el tribunal i el públic assistent. Prou com perquè ja se senti més relaxat i tranquil, i hagi tingut temps de desconnectar d’un treball que l’ha mantingut enfeinat durant gairebé els cinc últims anys.

Coneixement

La Núria Garcia defensa la seva tesi sobre la sequera i la mortalitat de les plantes

28 de gener 2016Albert Naya i Díaz

Barcelona, i bona part de Catalunya, van camí de patir una sequera històrica, no tant per la cruesa sinó per la quantitat de dies seguits que fa que no plou. Són aquestes coincidències de la vida les que fan que aquest divendres, 29 de gener, la Núria Garcia Forner defensi la seva tesi.

Coneixement

Trobada amb en Marcos Fernández-Martínez unes hores abans que defensi la seva tesi

21 de gener 2016Albert Naya i Díaz

“Estic nerviós, de fet avui tinc un assaig a la tarda i no ho porto gaire bé”, confessa somrient en Marcos Fernández-Martínez. Però la seva actitud i la seva mirada, calmada i tranquil·la, denoten aquella serenitat de qui se sap segur de la feina feta. Una feina que l’ha portat els últims quatre anys fins avui, divendres 22 de gener de 2016, a la defensa de la seva tesi.

Notícies

Presentació Tesi: “Effects of drought-induced forest die-off and species replacement on soil CO2 effluxes”

21 d'abril 2015CREAF

El dilluns 27 d'abril Josep Barba presenta la seva tesi sobre els efectes del decaïment forestal provocat per la sequera a les emissions de CO2 i a la capacitat d’embornal de carboni dels ecosistemes terrestres. Els canvis en la respiració del sòl i en la descomposició de la matèria orgànica podrien tenir un gran impacte en el balanç de carboni dels ecosistemes, ja que l'augment de les sequeres podria augmentar el decaïment forestal en les properes dècades.

Follow CREAF on: