Conferència a càrrec de Jaume Terradas “Respostes ecosistèmiques davant el canvi global”

Jaume Terradas
Jaume Terradas

El canvi global és un procés complex que inclou en canvi climàtic i molts altres canvis derivats de l’acció humana a una escala planetària. Aquests canvis estan afectant el funcionament dels ecosistemes marins i terrestres de manera important. En aquesta conferència es revisaran les principals respostes ecosistèmiques.

Jaume Terradas
Jaume Terradas

Dia

Dilluns 9 de desembre, a les 18h de la tarda

Lloc

Sala de Conferències de l’Escola d’Enginyeria de Terrassa EET (UPC)

c. Colom, 1 i 3 (Terrassa)

Entrada lliure

Organitza

Associació ACTES

Seu Edifici Campus Terrassa (UPC)

c. Colom 2, planta baixa, Terrassa

 

Comparteix l'article!

Articles relacionats

La ginesta, que la veiem florida en aquesta imatge del 22 d'octubre a Barcelona, només hauria de tenir flors entre els mesos d'abril i juliol. Font: Elisabeth Llopart (Voluntària de RitmeNatura)
Notícies
Gerard Gaya

Plantes d’arreu de Catalunya floreixen i fructifiquen també a la tardor a causa de la calor dels darrers mesos

La temperatura de setembre i octubre, molt més càlida del que és habitual per l’època de l’any, ha modificat els cicles naturals de moltes espècies, substituint l’inici de la tardor per una “segona primavera”. Ha tornat a brotar vinya del Penedès i el Garraf, s’ha retardat la caiguda de les fulles d’alguns arbres de fulla caduca i han florit per segona vegada multitud de plantes silvestres i arbres fruiters des de les Terres de l’Ebre fins a la Catalunya Nord.

Foto: Pablo García (Unsplash)
Notícies
Jaume Terradas

Creixement o decreixement: de què parlem?

Les discussions sobre l’actitud a prendre en front del canvi global sovint es redueixen a la confrontació entre els partidaris del creixement (econòmic, se suposa) i els del decreixement. Anem pas a pas.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia