Search

El CREAF col•labora en el congrés Global Questions on Advanced Biology

I Congrés Internacional de Biologia de Catalunya: Global Questions on Advanced Biology
I Congrés Internacional de Biologia de Catalunya: Global Questions on Advanced Biology

En commemoració dels 100 anys de la Societat Catalana de Biologia aquesta entitat ha decidit  organitzar un congrés internacional sobre les actuals fronteres de la biologia i sobre els nous reptes apareguts en aquest camp arrel dels grans canvis tecnològics i els espectaculars resultats obtinguts amb aquestes tècniques en anys recents.

I Congrés Internacional de Biologia de Catalunya: Global Questions on Advanced Biology
I Congrés Internacional de Biologia de Catalunya: Global Questions on Advanced Biology

 

El congrés es celebrarà del 9 al 12 de juliol i s’ha batejat amb el nom de I Congrés Internacional de Biologia de Catalunya: Global Questions on Advanced Biology.

El CREAF participa en la coordinació de la jornada d’Ecologia del congrés

El centre col·labora i patrocina la realització del congrés a través dels seus experts en ecologia. El Dr. Josep Maria Espelta, investigador del centre, forma part del comitè organitzador i del comitè científic. Així mateix, el Dr. Josep Peñuelas farà la conferencia “Estequiometria i Metabolisme global” el dijous 12 de juliol en el marc de la jornada en Ecologia.

Un congrés internacional sobre les fronteres interdisciplinaris de la biologia

El programa del congrés es ben variat, cadascun dels coordinadors de les seccions especialitzades de la SCB ha elaborat una petita part de les ponències o taules rodones que s’hi duran a terme. Per aquest motiu, s’hi trobaran tractats diversos temes i s’hi plantejaran qüestions que requereixen enfocaments des de diferents punts de vista. És un congrés internacional atractiu, sobretot per als científics joves que es troben en la fase de definir la seva línia de recerca i que necessiten tenir una visió àmplia dels problemes de la biologia. D’altra banda, també vol que els  científics reconeguts reflexionin sobre aquests temes i deixin una mica de banda el problema específic per a fer un exercici de pensament crític sobre el present i futur de la biologia des de les perspectives més agosarades.

Podeu accedir al web del congrés:

http://scb-congres.espais.iec.cat/

Podeu accedir a la jornada sobre ecologia:

http://scb-congres.espais.iec.cat/programa-cientific-preliminar/programa-cientific/ecologia/

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia